Sirihpt -
Forside Add meg Om meg Kontakt

SPØRSMÅLSRUNDE!Nå kjører jeg i gang me en spørsmålsrunde! 
Og nå lover jeg dere den skal bli gjort! Glemte helt bort min forige! Ble så opptatt me 1D konkurransen senkveld hadde at jeg glemte den helt bort!
Men nå skal jeg gjøre den! Still meg masse spøsmål som jeg kan svare på!
Så tror jeg den blir å komme på video, siden jeg har bestemt meg for å videoblogge mer i 2013. :)
ASK ME!!!

 

♥Sirihpt 
 

 • Spørsmålsrunde!  Heihei. 
  Tenkte siden jeg har hatt en ganske lang bloggpause så tenkte jeg at jeg skulle komme i gang med en spørsmålsrunde!
  Håper dere stiller meg mange spørsmål, får se om det blir på video eller bare vanlige innlegg. Kommer ann på hvor mange spørsmål jeg får også.
  Det er lov til å spørre så mange som dere vill. Svarer på det meste, kanskje ikke de aller mest personlige. :)  Å ja, jeg vet jeg er utrolig pen uten sminke! ;) x

   

  Still meg masse spørsmål!!!!

  ♥Sirihpt 


   

 • Svar på spørsmål  Hvem heier du på i fotball EM?? Ingen, følger ikke med på fotball x) 
  Manchester United eller Liverpool?
  Manu
  Hvem har du et crush på i 1D og hvorfor han?
  Zayn, fordi har er bare helt ubeskrivelig. Også har jeg begynt å få et slags crush på Niall, elsker bare irske fyrer. De er så chill! 
  Leser du bloggen vår?
  Jaa, les  http://girlfanfic1d.blogg.no/  hvis du er en directioner!! :) 
  Har du kjærste? Ja, hver kveld når jeg går til sengs og lukker øynene! :) 
  Hvor mange kjærester har du hatt? for å være ærlig så veit jeg ikke, men tror kanskje 7, men tror bare 2 av dem var seriøse.. ;)
  Hva skal du i sommer? veit ikke, skal sikkert reise litt rundt med familien. 
  Facebook vs Twitter? Twittah!!
  Hvem liker du best av Danielle Perrie og Eleanor og hvorfor? :):) Danielle, ikke noe hat mot de 2 andre, men jeg bare elsker Danielle, veit at det er sikkert ganske teit og ha ett forbilde når jeg er 14 år, men hun er forbildet mitt. 
  Har du dyr? nope, jeg hadde katt.. 
  hva slags sminke bruker du? Mascara, Pudder, øyenbryns ting. 
  hva er det beste med å være en directioner? Det beste med å være en directioner er vell at du har så mange fantastiske mennesker rundt deg du kan snakke med som har samme intresse som deg. Og at du vill alltid ha 5 gutter i livet ditt som du elsker uansett hva de gjør. 
  Favoritt dyr?Katt
  Favoritt film?  Jeg veit faktisk ikke... 
  Ble du glad når Spania vannt EM? :)for å være ærlig bryr jeg meg ikke x) 
  Har du noen spessifike planer for sommeren? ikke noe annet enn å reise med familien min til Sverige. 
  hva er det mest pinlige som har skjedd deg som du kan huskee '? jeg veit ikke.. :s
  Facebook eller blogg.no hva frister mest? Facebook ;) 
  Hva er det beste som har skjedd deg så langt i livet ditt? Det beste som har skjedd er at jeg er blitt en directioner og at jeg er storesøster til 5 flotte søsken.! :) 

    ♥Sirihpt
 • Spørsmålsrunde!!!  Hei, Tenkte jeg skulle kjøre i gang med en ny spørsmålsrude, får se om det blir video eller ikke. 
  Stopper den når jeg har fått en del spørsmål :)

  Kom igjen still meg noen spørsmål!! :) 

  ♥Sirihpt
   

 • Spørsmålsrunde!!!  Hei.
  Siden det er en stund siden jeg har blogget nå. Så tenkte jeg skulle kjøre i gang en spørsmålsrunde!
  Får se om jeg tar den på video eller om jeg bare skrivet et innlegg. Kommer ann på hvor mange spørsmål jeg får inn! :)


  pic.twitter.com/uNQhfxzx


  ♥ Sirihpt

   

 • Spørsmålsrunde!!!  Hallo.
  Nå kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde.
  Håper jeg får mange fine spørsmål så får jeg se om jeg tar den på video eller ikke.
  Er nesten opp til alle spørsmålene jeg får ;)  Still meg spørsmål! :)


  - Sirihpt

 • Svarene på spørsmålsrunden  Hadde jo en liten spørsmålsrunde i kveld så her får dere svarene. :)

  Liker du Lady GaGa? Jeg har ikke noe i mot henne, men kan ikke kalle meg en super fan heller.  Favorittsang? Mistletoe - Justin Bieber eller We found love - Rihanna Hva syns du om meg?  du er en super jente<3 Dine 5 bestevenner? Heidi, Tina, Julianne, Jenny og mange fler <3 Har du noen dyr? Nei ikke nå lenger -.- Hvilke blogger leser du? Tcmn.blogg.no, Tjhg.blogg.no, benandjennys.blogg.no, Julianneffs.blogg.no, Emmarar.blogg.no, tuvaw.blogg.no og sikkert noen andre også. Kan vi dra på kino sammen eller til byen? Ofc we can <3 Hva liker du best ved å blogge? Å få tilbake meldinger på hva jeg skriver.  Hva er din så langt beste ferie? Veit ikke, ingen eller jo kanskje når jeg var i Oslo sammens med Bestemor og tante. Det var kos <3 Hva er ditt beste minne? Kan ikke velge er så mange fine øyeblikk i livet mitt <3 Har du noen ynglingserier du følger med på? Ja, mine favoritt er Vampire Diaries, Grey's anatomy, glee og frusterete frurer. Nevn en eller flere ting du er stolt av at du har gjort? vanskelig... Hvor drømmer du å reise? Syden eller til frankriket<3  Hva drømmer du om å gjøre? Få reise og se verden. Nevn 3 ting du skal gjøre før du dør? Finne meg min rette, få barn og leve livet :) Liker du Rihanna? Ja elsker Rihanna har hørt på henne siden jeg begynte å gå <3 Liker du anime? ?Ønsker du å leve av bloggen? Overhode ikke! :) Hva er ditt ynglings dyr? Katt <3 ynglings farge? Rosa Er du forelsket? Ja<3 Hvor lenge har du blogget? snart i et halv år. Hva gjør du oftes når du kommer hjem? Slenger meg i sofaen og gjør lekser eller se på tv. ellers så er jeg sammens med mine søte venner <3 Er det noen du hater sikkelig i klassen din? Kanskje, kanskje ikke. Er du keen på noen i klassen din? jA OFC<3 Når de snakker om deg hva tror du de snakker om? Så de snakker om meg :ooo ?

  håper dere likte spørsmålene og svarene :) Ha en fin kveld videre!
  Sirihpt

 • Spørsmålsrunde!  Hallo! Tenkte jeg skulle kjøre i gang en spørsmålsrunde. Still spørsmål om alt mulig! Svarer på alt! :)


   
  ~Sirihpt

 • Svar på spørsmålene :) del 1  Hei.
  Fikk inn en del spørsmål så her kommer svarene:D 

   

  Hva liker du best ved deg selv? At jeg er en utrolig snill og hyggelig person, Hva liker du minst ved deg selv? dårlig selvtilitt?
  Det beste du vet? ekte venner <3 Familie eller venner? begge ofc :) Fav. mat? Pizza eller pannekaker :) Bestevenn? naboen :)
  Hvorfor blogger du? Fordi det er gøy og lese hva andre syns om det jeg syns ;p Hvilke blogger leser du? Kan lage et innlegg om det senere :) Hvordan type blogger liker du? alt mulig, rett og slett!: ) Når begynnte du å blogge? Har hatt flere blogger før men begynte i Mai på denne bloggen :) Spiller du gosupermodel.com? nei, men jeg gjorde det før ;) Fav. artist? Rihanna Fav. dyr? Katt
  Har du lange neiler? nope. Kan du ha en hårvideo der du viser hårfrysyrer du pleier å ha? Kanskje :) Sminke video? er ikke så mye spesielt og vise, kliner på meg litt sminke her og der ;) Topp 10 sanger? Ahh, gidd ikke å svar på det no ;) Fav. butikk? Gina tricot og bikbok :) Har du blogget lenge? nja, en stund:) Hva må en blogg inneholde for at du leser den? leser alt mulig slags blogger :)
  Hvordan telefon har du? har 2 htc og en sony ericcson Liker du å ta bilder? Ja :) Hva er din yndingsbutikk? Gina tricot og bikbok :)
  Farger du håret? Eller har du din naturlig hårfarge? Nope har farget det ;) Hvem er din bestevenn? Du kjenner henne veldig godt ;) kan du hilse til pernyllezofie.blogg.no? Det kan jeg vettu :) Hilser til pernyllezofie,blogg.no

   

   Fikk ikke tid til å svare på så mange ;) Kommer flere etterhvert :)

  Klem Sirihpt^^

 • Husker du ? :o  SPØRSMÅLSRUNDEN MIN!

  Hei. Husk å stille meg mange spørsmål til spørsmålsrunden min!Trykk på linken for å komme til innelgget der dere kan sende inn spørsmål :) http://sirihpt.blogg.no/1314977147_sprsmlsrunde.html#comme...

  Tenkte jeg skulle svare på den til helga så still meg mange spørsmål til da: )

  Ha en fin dag! :)

  Klem Sirihpt^^

 • Always remember!  Hei.
  Husk å stille meg mange spørsmål til spørsmålsrunden min!
  Trykk på linken for å komme til innelgget der dere kan sende inn spørsmål :)
  http://sirihpt.blogg.no/1314977147_sprsmlsrunde.html#comment


  Foto: htc

  Klem Sirihpt^^

 • Spørsmålsrunde  Hei.
  Da var det klart for spørsmålsrunde :)
  Håper dere stiller mange spørsmål :D
  Svarer når jeg ser det begynner å bli nokk av spørsmål ':)

  foto: htc. her kan dere se finni, bjerka og kanskje litt av korgen? har  ikke anelse! x)


  Still i vei :)


  Klem Sirihpt^^

 • Svar på spørsmålsrunde del 2  Her kommer del 2


  Liker du jordbær ? Ja <3 Liker eller missliker skolen ? Har ikke noe i mot skolen. Hvilke blogger leser du ? kan lage ett innlegg om det senere. Hvem er forbilde ditt ? Ingen som jeg kommer på. Åssen kamera har du ? Canon powershot A75 (dårlig) Liker du noen ? Ja <3 Hvor mange seriøse forhold har du hatt ? er ikke sikker om jeg har hatt noen "seriøse" forhold.. Brus eller vann ? Vann er best til tørstedrikke og brus er godt hvis man skal kose seg så det er 2 helt forskjellige ting. Hva gjør du på fritiden ? Nyter livet sammens med venner og familie <3 Har du søsken? 5 Stykk. hvor mange lesere har du? vanskelig å si. hva er din beste egenskap og hva er din verste?:) stiller altid opp for folk som trenger det. og den verste er at jeg biter neglene mine når de endelige begynner å bli  lange -.- Hvorfor begynte du å blogge? Fordi det er koslig å kan dele hva jeg tenker og gjør med dere <3 Hvilken skole går du på? I hemnes komune. Hva ønsker du å bli når du blir stor? Min største drøm er å bli skuespiller, men hvis ikke kanskje frisør eller noe helt vanlig. Hva er din favorittsang? where them girls at - David Guetta
   Favorittmat?Barnaise og chips <3 Hvor ser du deg selv om 10 år? kanskje har en egen familie? Man veit jo aldri hva som skjer.. Hva ønsker du deg akkurat nå? Nytt camera <3 Hva liker du best ved deg selv? Personligheten min. Hvilke blogger leser du? Lager innlegg om det senere. Hva er ditt mål med livet (hva vil du bli, gjøre osv. :) ? syns det er litt tilig enda.. Hvorfor begynte du å blogge? fordi jeg liker å få tilbake meldiger på det jeg skriver.
  Katt VS hund? Katt ofc <3 Har du noen dyr? Nei, men har hatt.<3 Hva vil du bli? Skuespiller eller noe mer vanlig som frisør. Hvor lenge har du blogget? på denne bloggene har jeg snart blogget ii 3 månder :) Hva er sidevisningene dine på 90 dager? ^^ ikke så bra! nesten 4 000, men det er fordi jeg har enda ikke blogget i 90 dager også har jeg hatt en lang pause...  Hvor mange kommentarer har du? 1018 akkurat no Hva synes du om bloggen min? skal sjekke den ut etterpå. Leser du bloggen min fast, eller bare innom av&til? Har ikke vært innom den før tror jeg. kan hende jeg har vært innom en gang. Sommer VS vinter? Sommer <3 Vår VS høst? Høst
  Tv VS data? Data <3 Hvorfor er du så pen? det er jeg desverre ikke :(( skulle ønske det.. Hvem liker du? Martin<3 Er du sammen med noen? Nop. Hvem liker du best av kjendisene? Chad Michael Murray e jo HOT så  <3 Hvem er dine bestevenner? Skal ikke utgi dem, men kan si de er helt fantstiske <33Si 3 positive ting om Justin Bieber? Han er hot, synger perfekt og er helt perfekt selv<3 Har du sett Starstruck? Hvis ikke burde du! Har jeg helt sikkert, har sett så mange filmer så har ikke styr for hvem jeg har sett eller ikke sett x3 hva liker du mest å blogge om ? hverdagen min Si fem ting du elsker ved deg selv!? svart på før..  Si fem ting du missliker ved deg selv!?
  svart på før... Hvor mange venner har du ? Mange <3 Har du noen fiender ? Håper virkelig ikke. Blir du hyper når du er overtrøtt? Nei aldri! Jo bestandig! Driver du med noe på fritiden? Ja, er sammens med de beste vennene ever <3 På en skala fra 1-10, hvor pen synes du at du selv er? 1. Ynglingsgodteri? elsker drops. Nevn en ting med kroppen din du ikke liker. hele kroppen. Hvem er dine bestevenner? Vill ikke utgi dem, men de vet det godt selv hvem som er og ikke er <3

  Det var det: ))
  Håper dere likte svarene.
  Klem Sirihpt^^

 • Svar på spørsmålsrunden del 1  Hei :)
  Nå tenkte jeg å svare på spørsmålsrunden :)

  hva blogger du mest om ? Hva jeg du vet? Det som nettopp har skjedd i Norge.  er du forelsket? Ja, så forelsket som jeg aldri har vært før <3 syntes om homofile/lesbiske? Like mye værdt som alle oss andre :) yndlingsdyr? Katt <3 yndlingsmat? bernaise og Chips. yndlingsdrikke? Battery når startet du og blogge? Første gangen var vel for 3 år siden, men på denne bloggen begynte jeg i Mai :) 3 ting du ikke liker ved deg selv? Magen,Lårene og tågene. 3 ting du liker ved deg selv? Fingene, øynene og håret. favoritt blogg? Har ingen favoritt blogg, men mange brae blogger som jeg leser <3 leser du min? Tror ikke jeg har vært innom din, men kan ta meg en tur senere :) hvordan camera bruker du til og ta bilder med? Noe med mobilen min og cameraet mitt Canon Powershot a75 ( skal ønske meg et nytt i bursdagsgave, ithink^^) har du stor slekt? Tror ikke det nei.. yndling program på tven? One tree hill yndlings serie? One tree hill yndlings film? Sorority Wars hvordan type film liker du best? Komedie, romantisk kometenker og gjør. hvem er forbildet ditt ? ehme, tror faktisk ingen :/ Hvilket ord beskriver deg best? Omsorgsfull Favorittfilm/bok? Film: Sorority Wars og bok Twilight bøkene. Hva hadde du ikke klart deg uten? Familie og venner :) Hvis din bestevenninne skulle beskrevet deg, hva tror du hun ville sagt? Snill kanskje? Hva er det værste die, drama og triller. har du dyr? Nei, men jeg ha en søt kattepus som het Buster, men han ble påkjørt :'( søsken? Ja 5 stykk  er foreldrene dine skilte? Nope^^

  Ja, resten av svarene kommer senere :)

 • Husk!!  Hei.
  Jeg har nesten glemt bort min egen spørsmålsrunde :)
  Håper jeg kan få litt flere spørsmål før jeg svarer :)

  Spørr i vei!!!

  http://sirihpt.blogg.no/1312498135_sprsmlsrunde.html


  Klem Sirihpt^^

 • Spørsmålsrunde!  Hei.
  Nå tenkte jeg skulle kjøre en spørsmålsrunde :)
  Jeg kommer til å svare på den når jeg har fått sånn passelig med spørsmål :)
  Så hvis det er noe du lurer på så spørr i vei! :D

  Foto: privat

  

  Klem Sirihpt^^

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits