Sirihpt -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Omg!Hei.
Så nettopp denne videoen av Justin bieber og dere må se hva han sier i løpet av de 20 siste sekundene! :o

 Sirihpt^^

 • Skoledag  Halloen.
  Nå skal jeg snart ute sammens med noen venninner forhåpentligvis, Hvis jeg får med folk ut :) Ikke så enkelt når det er sørpete på veiene og kaldt i temperaturen, men vi som bor i Nord. Må bli vandt med dette ;) Neida, tøyser bare litt.
  Sitter her og spekulerer på om jeg skal begynne på handball eller vollyball. Noen som vil hjelpe meg?
  Ganske vanskelig, også blir det litt dumt og velge begge fordi vollyball og handball er på samme dag, men det hadde godt bra. Hadde fått det til. Kanskje, kanskje ikke. Vi får se. Ellers har jeg vært på skolen. Det gikk bare greit. Jeg og noen venninner i klassen har funnet ut vi skal lage film ( julekalender) iallefall prøve oss på det som vi skal legge ut på youtube. Kommer helt sikkert til å poste på bloggen. Hvis det er greit. Men plutselig er det ingen som orsker og da blir det ikke noe av. Men vi får se. Nå har jeg iallefall ikke noe mer og si. Vi blogges!

  Hva hadde du valgt å begynne på Handball eller Vollyball?

  Sirihpt^^

 • Old school flow

  Justin Bieber - Old school flow

  Hva syns du?

  Sirihpt^^

   

 • 1. søndag i advent.  I dag er 1 Søndag i advent og jeg som ikke ville hatt snø nå. I går satt jeg og ba om snø. For den skulle være borte til første søndag i advent. For da skulle julestemmingen komme. Og veit dere hva. Det er snø på bakken! Nå håper jeg det bare kommer mer og mer så det blir jul i år også. I dag er jeg ikke sikker på hva jeg skal gjøre. Men noe må jeg vell finne på. Siden det ikke ble pynting til jul nede på rommet mitt i går. Kanskje det blir i dag. Man får se.
  Skal iallefall lage ønskeliste til mamma og pappa hva jeg ønsker meg til jul. Jaa, da kan jeg blogge når jeg har noe mer å blogge om.


  // et bilde fra sist helg eller noe sånt.

  Har dere snø?

  Sirihpt^^

 • Søt reklame.  Hei.
  Fant en kjempe søt reklame av Justin Bieber^^
  Den var litt sånn små teit også, men uansett hvor teit det er alt med Justin Søtt og positivit i mine øyne :)


  Har du sett denne?
  Din meining?

  Sirihpt^^

 • Storm!  Hallo.
  Har nesten nettopp stått opp fordi jeg fikk endelig sove en gang i mårrest. Det er full storm ute og det bråker utrolig mye her jeg bor! Kan egentlig ikke tenke meg å bo nært havet, det er sikkert enda verre! Senere i dag veit jeg ikke helt hva jeg skal. Kan jo egentlig ikke være så mye ute når man kan blåse bort. Ellers skal jeg prøve å være flink å blogge i helgen. Har kanskje tenkt å ha en konkurranse snart. Der dere kan vinne noe^^ Men skal lage ett eget innlegg om det senere i dag eller i morgen. Så følg med om det kommer noe! Den konkurransen er for både dere som har blogg og ikke blogg. Også må jeg bare si en ting til i går skjønte jeg ingenting om at folk skrev Berit på statusene på facebook. feks. slapp av Berit, har du det bra?  osv. Det er jo stormen de mener xp. Når jeg fikk vite det da tenkte jeg virkelig hvor dum går det ann og bi?  men nå skal jeg stelle meg også prøve å finne på noe. Kanskje ta opp litt julepynt. Det blir koselig. Vi blogges!

  //google.
  Har dere storm?
  Sirihpt^^

 • Fml...  Heiia, har nesten ikke blogget denne uken. Men det er fordi jeg har hatt tentamen i Norsk på Onsdag og Torsdag også har jeg være i byen også i går var jeg til Soife etter skolen og helt til jeg skulle hjem og legge meg. Så jeg har vært ganske opptatt denne uken. Så det er grunnen det har vært lite blogging. I dag skulle egentlig Jenny ligge til meg, men hun fikk ikke lov fordi jeg får ikke låv til å ha det noe moro til jeg slutter med noe. Noe som jeg egentlig ikke gjør, bare de som tror det! assa foreldrene mine. Iriterrende, men det er kanskje sånn det skal være. Ikke veit jeg. Jeg går iallefall gjennom det nå. Men uansett, nå skal jeg ikke gjøre en drit. Vi blogges!

  //privat

  Syns du det er irriterende når foreldrene dine ikke tror på deg?


  Sirihpt^^

 • Blogg + tentamen = ....  Hei.
  Denne uken kan det bli veldig lite blogging fordi jeg har tentamen 2 dager denne uka. Tror det var på Onsdag og Torsdag hvis jeg ikke tar helt feil. Så det blir ikke tid til så mye, pluss at jeg vil jo være litt sosial med vennene mine. Ikke bare sitte inne og røttne foran pc skjermen. For tro meg det hadde jeg nokk med i helgen! Håper det aldri skjer igjen. Jaja, akkurat nå sitter jeg og ser på hotel cæsar og skal snart stelle meg også skal jeg legge meg. Prøver å komme i seng så jeg blir utkvilt til skolen så jeg får bedre konsentrasjon. For det trenger jeg seriøst. Har elendige karakterer i år. Helt grusomt! Jaja, får prøve å gjøre det bedre til neste år. Men nå skal jeg ikke bruke mer av deres tid.
  Vi blogges! når jeg får tid.

  Tumblr_leixfatdeb1qc4uvwo1_400_large_large
  //weheartit.com

  Har dere tentamen denne uken?

  sirihpt^^

 • Okei..  Hallo.
  Har ikke vært så flink å blogge i dag, men det får nå bare være sånn som det er.
  I kveld har jeg vært sammens med Lovise og Julianne. Vi var først litt ute også dro vi til meg for vi begynte og fryse osv. Til meg satt vi egentlig bare og snakket. Også så vi litt på et tvprogram. Hehe, nå sitter jeg og ser en film. Den heter #1 cheerleader camp. xp Så dette blir ett lite innlegg, for jeg skal tilbake til filmen så skal jeg legge meg for å komme meg opp til en ny uke med skole og tentamen.. Jaja, natta^^

  Hva har du gjort i dag?

  Sirihpt^^

 • yay snø.  Hei.
  Nå er snøen kommet. 75% er sikkert kjempe glad for den endelig har kommet. Den 20.november.2011. Men jeg kan love dere at jeg ikke er glad. Hater snø! Greit at det er koselig å tenke over at det snart er jul, men det blir jo så kaldt ute at det ikke går ann og være ute uten å kle på seg 50 tonn med klær for å ikke fryse. Uff! Jaja, har vært ute og tatt noen bilder av den her fantastiske snøen. Tenkte jeg skulle dele noen med dere.

  //privat
  Blir beire bilder enn annen dag, når det er lyst ute.


  Har dere snø der dere bor?
  Sirihpt^^

 • Hot or not?  Heiia bloggen.
  syns dere de nye designerklærene Versace h&m har tatt inn er hot eller not?


  Hva syns du ?
  Har du lyst på noe av dette?

  Sirihpt^^

 • Overskrift.com  Heiia bloggen.
  I dag har jeg ikke gjort noe spesiellt og har egentlig ikke tenkt å gjøre noe spessielt enn at i kveld skal jeg kose meg med en film eller noe. Ellers har vi besøk av bestefaren min :) Kjempe koselig!
  Egentlig så skjer det ikke så mye annet. Har fått den der sangen på hode. (den som er i forige innlegg) den er så urtrolig fin. Og når jeg hører den tenker jeg på twilight. Ikke så rart at jeg gjør det. Det er jo liksom grunnen for at den er laget. :p Jaja. Nå skal jeg ikke stjele mer av deres tid. Vi blogges senere når jeg får noe å blogge om.
  302136_269613079728280_100000387713417_842531_792561318_n_large
  //weheartit.com
  Hva er dine planer for dagen?
  tips til hva jeg kan blogge om?

  Sirihpt^^

 • Nydelig sang  Hei.
  Tenkte jeg skulle dele en kjempe fin sang med dere <3  Hva syns du ?

  Sirihpt^^

 • Day 4  Day 4 - Ditt profilbilde på facebook.  sirihpt^^

 • Twilight breaking dawn foto's  Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra den nye filmen
  Twilight breaking dawn som hadde verdens premiere i natt.

  Breaking-dawn_610_largeScreen+shot+2011-10-18+at+11.44.52+pm_largeScreen+shot+2011-10-18+at+11.43.26+pm_large5_largeCrepusculo_amanecer_bella_edward_mirada_largeTumblr_ln078p79g41ql5ingo1_500_large289607080_large291850052_largeTumblr_lmc1hemshg1qb13rmo1_500_largeScreen+shot+2011-10-18+at+11.47.37+pm_large
  //Weheartit.com

  Hva syns du om bildene?

  Sirihpt^^

 • God morgen!  Hallo bloggen!
  I går var jeg jo på kino sammens med Heidi og Lovise. Filmen var kjempe bra. Vurderer og dra en gang til!
  Tror nesten jeg må det. Kan ikke vente flere månder før jeg ser den en til gang.
  Anbefaler alle til å dra på kino og se Twilight Breaking dawn, men hvis du ikke har sett de andre twilight filmene se de først. Det blir mye bedre. Filmen var både romantisk, trist og spennende. Tror dette må være den beste twilight filmen så langt, Iallefall den her eller Eclipse. Uff, nå sitter jeg og babler om twilight. Iallefall en bra film som alle burde få med seg! Ellers skal jeg til Fotografen senere. Så jeg og resten av familien holder på å stelle seg nå. Det er ikke så lenge til. Men nå har jeg ikke mer og si enn at dere må ha en fin dag videre! Kommer litt bilder fra i går senere.

   

  Hva gjorde du i går?
  Har du sett den nye twilight filmen?


  Sirihpt^

 • Twilight :D  Hei jeg tenkte jeg skulle skrive et inlegg mens Siri gjør seg klar :)
  Nå drar vi snart på twilight og vi gleder oss kjempe mye. Det blir kooos<333

  Normal_07_largeTumblr_lutndlpdoh1qbjkrbo1_400_large
  //weheartit.com
  Team Jakob eller Edward?

  Kooos deg videre!<3

  STOOR twilight klem fra Heidi^^

 • Twilight breaking dawn  Hallo.
  Nå er bare noen få timer til det STORE skjer.
  Nemmelig premiere på twilight breaking dawn part 1.
  Og gjett om jeg gleder meg! heldigvis har dagen gått fort så håper resten av den går like fort.
  Skal finne ut hva jeg skal ha på meg snart, må jo se litt orntlig når jeg skal på premiere <3
  tiiihii, den begynner i 12 tiden i natt så er ikke hjemme før i 3 tiden så det blir nok sikkert ikke nå blogginnlegg når jeg kommer hjem. Kanskje jeg overasker meg selv, men tror nok det blir bare å legge seg ned og sove. Skal jo nemmlig til fotografen i morgen. Det blir utrolig koselig^^ Men nå skal jeg opp og se om pappa er kommet hjem fra jobben :) vi blogges! <3
  Skal du på Twilight i kveld?
  sirihpt^^

 • Innkjøp 16.11.2011  Her er noe av det jeg kjøpte i går når jeg var i byen.
  3 gensere fra cubus. 258 kr tilsammen.


  2 Bh fra lindex 68 kr.

  Fransk manikyrsett fra vita. 80 kr

  Hva syns du om innkjøpet?

  sirihpt^^

 • My nails  Hallo.
  Har ikke blogget i dag, men jeg det skal jeg gjøre nå :)
  Har "fixet" neglene mine. Veit ikke helt hvordan det ble.
  Deres mening hadde kanskje vært lur og hatt :)
  Også er det noen som har ideer til nye motiv til negledesign?


  //privat

  Hva syns du?
  Har du noen tips til nye ideer negledesign?

  Sirihpt^^
 • Byen  Hallo.
  I dag har jeg hatt verdens beste skole dag. Jeg og klassen min dro til Mo. Vi har vært på YIT også har vi vært i Industri parken. Kjempe gøy! Men så har jeg gjort noe enda gøyere jeg har vært i byen sammens med de beste <3
  Jeg har kjøpt meg masse fint som jeg skal dele med dere senere. For nå skal jeg nemmelig øve til matteprøve. Så blogger vi senere! :)
  Vil du se hva jeg har kjøpt?
  sirihpt^^

 • Kjedelig.com

  Hallo, eller skal jeg skrive god kveld?
  Ikke veit jeg: p
  I dag har det ikke blitt blogging på skolen eller på hjemmebane. Derfor det ikke ble blogging på skolen var fordi jeg har ikke funnet skolepcen min før på slutten av skoledagen. Det var Tina som hadde tatt vare på den. Fyflate jeg ble letta når jeg så at hun satt med den i fanget i gangen min på skolen. Jeg begynte faktisk å grine av gledestårer. Det kalles meg på topp. Begynne å grine for appsolutt ingenting. Tihii, eller har jeg ikke hatt tid fordi jeg har vært ute også har jeg hjulpet min mor og min far med diverse ting fordi vi har nemmelig fått ny sofa. Kanskje jeg kan legge ut bilde av den i morgen! Vi får se. Også har jeg faktisk vært på foreldremøte. Og det gikk ikke bra. Første gang pappa har vært skuffet over meg etter et foreldremøte. Men jeg får prøve å fikse opp i problemene mine. Og konsentrere meg bedre til neste halv år. Haha, er så postiv at det skal vell ordne seg xp Men nå skal jeg hoppe i dusjen så skal jeg legge meg. I morgen skal klassen til mo for å se på sånne bedrift ting og tang :p Blir koselig. Skal huske kameraet så det blir bilder i morgen! :) Natta alle søte dere^^

  //privat
  tok et random bilde fra pcen. Som jeg har tatt en eller annen gang ;p

  Ps. day 4 kommer senere!
  Hva har du gjort i dag?
  Hvordan bruker det å gå på dine foreldremøter? (hvis du enda har)

  Sirihpt^^

 • God natt^^  Hallo.
  Har ikke blogget i dag fordi jeg har ikke hatt tid.
  Har vært på middagsbesøk hos besteforeldrene mine. Vi var der som sagt nesten hele dagen.
  Også må jeg jo bare si noe.
  Når jeg var dere oppe prøvde jeg bunaden jeg skal få. Det er en farmoren min har hatt og nå skal jeg få den.
  Litt komisk før i alle disse årene har jeg sagt at jeg skulle ha blå bunad fordi min barnebunad er blå, men jeg ender opp i en grønn bunad. Men jeg kan ikke være mer glad at jeg skal få den. Det er nemmelig oldemoren min som har sydd den.  Og det betyr så mye for meg. Skal legge ut bilde av den når jeg har fått sydd den inn til min størrelse.
  Men nå skal jeg legge meg så jeg blir utkvilt til morgen dagen. Mandag = skoledag. :(
  Natta^^
  Rain.blog_large
  Hva har du gjort i dag?

   

  Sirihpt^^

   

 • Day 3  Day 3 - ditt beste minne fra i fjord.

  Mitt beste minne fra i fjord må være at jeg ble storesøster til en fantastisk lita jente<3
  Hadde bare brødre og endelig fikk jeg en lillesøster. Det var en ubeskrivelig god følelse.
  Skulle gjerne lagt ut bilde av det søteste av det søteste, men jeg får ikke låv av mamma. Å det skjønner jeg godt.
  For det kan hende når hun blir stor at hun ikke vill ha fullt av bilder av henne.
  Men uansett <3 Det var mitt beste minne fra i fjord <3

  Tumblr_lum5wgkc611qfsqdvo1_500_large
  //Weheartit.com
  Sirihpt^^

 • Foto's  Hei.
  I dag har jeg vært helt loner. Dessverre!
  Men det positive med det er at jeg har fått begynt å rydde på det rotete rommet mitt.
  Det trengte og det trenger enda å ryddes bare ikke like mye som før. Dere skjønner ble litt lei så tok meg en pause.
  Og det skulle jeg aldri å gjort før nå kjenner jeg rett og slett ikke orsker og begynne igjen... Ikke bra!
  Har tatt litt bilder jeg tenkte jeg kunne dele med dere. Også skal jeg snart legge ut day 3.
  Må bare komme på mitt beste minne fra i fjord. Tror jeg veit det. Vi blogges senere i kveld! 

   
  //privat

  //privat

  //privat Før det hva rydda.

  //privat
  Ferdig ryddet.

  Hva syns du om bildene?
  Hva har du gjort i dag?


  Sirihpt^^ • God morgen!  Hallo.
  Nå har jeg vært våken for en stund. Men har bare sett på face og sett litt hva som skjer i big brother huset. Skjedde egentlg ikke noe stort der skal jeg si :p
  I går var jeg til heidi. Vi på film siden hun reiser bort i dag. Så nå lurer jeg på hva jeg skal finne på senere i dag. Finner sikkert på nå. Iallefall jeg glemte bort å blogge i går før jeg la meg. Jeg var altfor trøtt til å komme på det. Men nå skal jeg stikke opp og ta meg en dusj og stelle meg. Vi blogges senere! Ha en fin dag.


  //privat

  Hva er dine planer for dagen?

  Sirihpt^^

 • Day 2  Day 2 - et bilde av deg selv


  Sirihpt^^

 • 11.11.11 11:11  Hei.
  Litt forsinket, men bedre enn ingenting?
  Nå har jeg friminutt på skolen. Vi har hatt Naturfagprøve i dag som jeg tror gikk ganske bra. Eller ganske dårlig.
  Vi har også trukket hvem som vant fardagskaken, Og det hva en sånn random fyr jeg aldri har hørt om.
  Resten av dagen skal jeg ha heimkunnskap. Vi skal lage tørrkjeks og drikke te. Fiss! Heldigvis skal jeg bake rullekake <3
  Håper jeg får det til!
  Så kanskje jeg skal ha en liten filmkveld i lamme heidi i kveld siden hun drar til brønnesund i morgen.
  Men nå blogges vi.
  Har du hørt om at 11.11.11 11:11 bringer lykke?

  Sirihpt^^

 • Paint

  Hallo.
  Nå har jeg dusjet og stellet meg så jeg er klar for å legge meg. Må legge meg litt tiligere enn i går siden jeg holdte på å forsove meg i mårrest. Våknet klokken fem på halv åtte og bussen kommer og drar ti over halv åtte. I kveld har jeg vært hos Jenny (benandjennys.blogg.no) Vi malte rommet hennes. Vi ble ikke helt ferdige da, men vi kom bra langt til at vi bare malte i kanskje 2 timer.  Det var utrolig koselig iallefall. Kunne bare snakke sammens mens vi gjorde noe kreativt. Ikke verst. Jaja, nå vil dere sikkert se litt bilder som jeg har tatt. Tok ikke så mange, ble ikke tid til så mye bildetakning. Vi blogges mer i morgen. ^^ god natt alle leserene mine <3  Hva syns du?

  Sirihpt^^

 • Day 1  Day 1  - håndskriften din.

  Jaja, må man så må man. Her er den.


  Sirihpt^^

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits