Sirihpt -
Forside Add meg Om meg Kontakt

God nattNatta mine kjære lesere <3 Kommer bilder fra kvelden og hva jeg har gjort osv.  I morgen :) Natta ^^
Sirihpt

 • Dagens blogg  Hallo.
  Dagens blogg ble ......

  http://omkia.blogg.no/

   
  Syns hun virket som en søt og hyggelig jente ;€ iallefall hadde hun en bra blogg!
  Så ta en titt innom http://omkia.blogg.no/

   

   

  Sirihpt

 • Meld deg på dagens blogg!  Hallo.
  Nå skal jeg snart legge meg men først tenkte jeg skulle ha dagens blogg. Så meld dere på til i morgen. Trekker vinner'n i morgen etter skolen på random.org. Så bare skriv så mange gang du vil i kommentarfeltet :)
  Den som vinner dagens blogg får et helt innlegg med reklame om bloggen. ++ 10 kommentarer fra meg! så det er bare å melde dere på!

   

  Tumblr_ltwbtwnwu41qb5g50o1_500_large
  foto: weheartit.com

  Natta klem <3

 • Hot or not?


  Hot or not?

  ~
  Sirihpt

 • Big Brother ukesfinale!  Hallo.
  Har jo vært i bursdag i dag. Var veldig godt til å komme hjem skal jeg si. Da kunne jeg sette meg ned og slappe av. Etter hvert begynte vi å mixe i hop en taco. Så nå er jeg god og mett :) Atm sitter jeg og ser på big brother ukesfinale. Håper Silje går ut. Vil ha Andreas P der. Plis ikke slitt Andreas P og Siv Anita. Dere har allerede splittet Magnus og Tiia Maria.. Blir faktisk sur hvis Andreas P ryker ut i dag! Så stem på Andreas P. Men jeg heier ikke på de to. Heier på Lene Charlotte, Magnus og Caroline. :)


  Ser du på big brother?
  Hvem heier du på ?

   

  ~Sirihpt

 • Bursdag next  Hallo!
  Nå skal jeg snart i bursdag til søskenbarna mine. Så det ble ikke noe messe på meg i helgen -.- Kjenner jeg blir litt irritert fordi når jeg planlegger noe så blir det aldri nå av... Jaja, blir no sikkert koselig i bursdag.
  Så blogger jeg mer når jeg kommer hjem <3  ~sirihpt

 • Xoxo gossip girl  God morgen!
  Har ikke kommet meg lenger enn å slengt meg ned på sofaen og bredd over ett teppe over meg og slått på tv og sett på Gossip girl. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet. Bruker jo egentlig å ligge å sove nå, Men i mårrest fikk jeg ikke sove så jeg våknet klokken 9 så lå jeg bare å spilte tetris i senga til klokken ble 10. Fikk helt sjokk da jeg våkna at jeg var oppe så tilig når jeg la meg så sent :p  Men klokka er jo stilt tilbake 1 time. Det hadde jeg glemt helt bort :p Men nå skal jeg følge med på gossip girl. Vi blogges senere i dag.  Ser du gossip girl?
  ~sirihpt

 • Foto - Love hearts   

   

  Syns om bildene?

  ~Sirihpt


 • Svarene på spørsmålsrunden  Hadde jo en liten spørsmålsrunde i kveld så her får dere svarene. :)

  Liker du Lady GaGa? Jeg har ikke noe i mot henne, men kan ikke kalle meg en super fan heller.  Favorittsang? Mistletoe - Justin Bieber eller We found love - Rihanna Hva syns du om meg?  du er en super jente<3 Dine 5 bestevenner? Heidi, Tina, Julianne, Jenny og mange fler <3 Har du noen dyr? Nei ikke nå lenger -.- Hvilke blogger leser du? Tcmn.blogg.no, Tjhg.blogg.no, benandjennys.blogg.no, Julianneffs.blogg.no, Emmarar.blogg.no, tuvaw.blogg.no og sikkert noen andre også. Kan vi dra på kino sammen eller til byen? Ofc we can <3 Hva liker du best ved å blogge? Å få tilbake meldinger på hva jeg skriver.  Hva er din så langt beste ferie? Veit ikke, ingen eller jo kanskje når jeg var i Oslo sammens med Bestemor og tante. Det var kos <3 Hva er ditt beste minne? Kan ikke velge er så mange fine øyeblikk i livet mitt <3 Har du noen ynglingserier du følger med på? Ja, mine favoritt er Vampire Diaries, Grey's anatomy, glee og frusterete frurer. Nevn en eller flere ting du er stolt av at du har gjort? vanskelig... Hvor drømmer du å reise? Syden eller til frankriket<3  Hva drømmer du om å gjøre? Få reise og se verden. Nevn 3 ting du skal gjøre før du dør? Finne meg min rette, få barn og leve livet :) Liker du Rihanna? Ja elsker Rihanna har hørt på henne siden jeg begynte å gå <3 Liker du anime? ?Ønsker du å leve av bloggen? Overhode ikke! :) Hva er ditt ynglings dyr? Katt <3 ynglings farge? Rosa Er du forelsket? Ja<3 Hvor lenge har du blogget? snart i et halv år. Hva gjør du oftes når du kommer hjem? Slenger meg i sofaen og gjør lekser eller se på tv. ellers så er jeg sammens med mine søte venner <3 Er det noen du hater sikkelig i klassen din? Kanskje, kanskje ikke. Er du keen på noen i klassen din? jA OFC<3 Når de snakker om deg hva tror du de snakker om? Så de snakker om meg :ooo ?

  håper dere likte spørsmålene og svarene :) Ha en fin kveld videre!
  Sirihpt

 • Filmkos!  Halloen og god kveld!
  I dag gikk nesten alle planene i vasken  for meg. Kom meg ikke nedover på messen så jeg må dra nedover i morgen en tur :)  Men resten gikk det ganske greit.  Har hatt filmkos i lamme noen venninner. Vi så drag me to hell. Syns den er så bra, for den er jo litt skummel, men så ler man av det etterpå. Iallefall jeg ;) Men alle har jo delte meninger da selvfølgelig ;)  En bra scene fra filmen ;)

  Den får terningkast 5 til meg :)

  Har du sett filmen?

  ~sirihpt

 • Spørsmålsrunde!  Hallo! Tenkte jeg skulle kjøre i gang en spørsmålsrunde. Still spørsmål om alt mulig! Svarer på alt! :)


   
  ~Sirihpt

 • Good Morning  Titeii.
  God morgen! Våknet for sån ca 1 time siden, men har enda ikke stelt meg eller noen ting. Skal snart på messa i lamme noen venninner :) Det blir sikkert kos. Elsker kunst og håndtverk messer fordi jeg syns hjemmlagde ting er så fine at jeg har lyst til å spise de opp! :) Ellers blir det sikkert litt filmkos i kveld sammens med en venninne eller bare helt alene. Så tror dagen kan bli koselig. Men nå skal jeg opp og dusje også skal jeg få på meg sminke og nye klær osv. Så skal jeg stikke nedover! Ha en fin dag videre! :)
  Ps: Designet kommer til å være litt rart framover og det er fordi jeg holder på med det ;)
  Tumblr_ltedz4oxmi1qau8q7o1_500_large


  Bruker du og være på messer?

  Sirihpt^^

 • Antrekk fra h&m  Hallo nå har jeg lagd noen antrekk på hm.com jeg gjerne ville dele med dere. Og kanskje få deres mening om dem. :)


   

  Hva syns du?
  Hvilket likte du best?

  - sirihpt

 • Justin Bieber - Under the mistletoe  Hallo.
  Lenge siden sist. Har ikke hatt blogg lyst denne uken. Har hatt noen prøver også så har vært rimelig opptatt. Men det var egentlig ikke derfor jeg skulle blogge nå. Jeg er jo en Bieber fan så selvfølgelig må jeg jo blogge om den nye jule CDen hannes. De nye sangene er kjempe fine så jeg tenkte jeg skulle dele de med dere.

   

  1. Only Thing I Ever Get for Christmas
  2. Mistletoe
  3. The Christmas Song (ft. Usher)
  4. Santa Claus Is Coming To Town
  5. Fa La La (ft. Boyz II Men)
  6. Christmas Love
  7. All I Want for Christmas Is You (ft. Mariah Carey)
  8. Drummer Boy (ft. Busta Rhymes)
  9. All I Want Is You
  10. Fa La La (acapella) ft. Boyz II Men
  11. Christmas Eve
  12. Home This Christmas feat. The Band Perry
  *13. Silent Night
  *14. Pray
  *15. Someday At Christmas

  Jeg syns alle sangene er kjempe fine! :)
  Hva syns du?


   

 • Big brother!  Hallo!
  Nå sitter jeg og ser på Big brother. Er ikke lenge til jeg skal stelle meg også sove, men skal se på Big brother til jeg blir tørt. Å hvis jeg ikke får sove når det er ferdig kanskje jeg ser en film ? Vi får se. Har sminket meg litt forskjellig i kveld kan legge ut noen bilder i morgen! Også legger jeg ut høstbildene senere i kveld/natt eller i morgen :) Så blogges vi snart^^  Ser du på big brother?

  - Sirihpt^^

 • Grey's Anatomy  Hallo.
  Nå sitter jeg og følger litt med på Idol, men det jeg egentlig gjør er å vente på at Greys Anatomy skal begynne.
  Det begynner 5 på halv 9 så gleder meg! Har sett på Greys Anatomy i flere år og bare digger den serien<3 Den er både komisk og lærerik! Utolig ikke sant? neida, tulla bare ;) Hvis jeg får tid så kan jeg sikkert legge ut noen høstbilder som jeg har tatt. Så blogges vi senere!
  Tumblr_lrpeskapnh1qfoqhmo1_500_largeTumblr_lm34ukqvof1qiy1m8o1_500_large
  Weheartit.com
  - Sirihpt^^

 • God morgen!  Hallo.
  Nå er det endelig helg. Jeg våknet for en god stund siden. Men har egentlig ikke gjort så mye annet enn og stått og sett på tv. I dag har jeg ingen planlagte ting jeg skal gjøre, men må vell finne på noe :) Men nå skal jeg snart opp og ta meg en dusj. Så vi blogges senere når jeg har noe mer intressant og blogge om. :)

  Tumblr_lqr7nwuabh1qctsfko1_500_large
  Weheartit.com
  - Sirihpt^^

   

 • Engelsk..  Hallo.
  Nå sitter jeg på skolen og har Engelsk. Vi skal lage en veggavis om skottland. Å det er somsagt alt for kjeldelig, men må vell gjøre det fordi. Hadde tid til et lite innlegg mens jeg ventet på at jeg kunne skrive på "avisen". Men nå er det min tur vi blogges! - Sirihpt

 • Frisørn!  Hei.
  I dag har jeg hatt verdens beste "skoledag" Eller kan egentlig ikke kalle det en skoledag, men uansett det var i skoletiden. Så det går vel for det samme. Uansett i dag har jeg vært til frisøren i lamme noen folk som også gikk på design og håndtverk. Å angrer ikke i det hele tatt at jeg tok det! Har en følelse at jeg skal bli frisør, men er ikke 100 % sikker enda. Iallfall et morsomt yrke!  Tok noen bilder som jeg har tenkt å dele med dere. Men må bare gidde å legge de inn på pcen. Skal gå og hente kameraet. Så kommer bildene etterpå. Etter "skolen" dro jeg på komfirmasjon undervisning. Det var altfor kjedelig. Vart heldigvis 1 time forsen. Ville jo egentlig bare ta bussen hjem, men tenkte det kunne jeg ikke gjøre, kanskje neste gang :D xp Og da jeg endelig kom hjem dro jeg til en venninne av meg :)

  Foto: privat. Legger kanskje ut noen flere, må bare høre med folk om jeg får låv først :)

  Hva vil du bli når du blir "stor" ? :)
  Klem Sirihpt^^

   

 • jewelry  1e03ce82f0fb6e4705605c9c1202bb97_large1944f6572f76956a0651e77ae0851d62_large307190_127404804029241_125192567583798_86485_1696351821_n_large317887_10150870738885183_843680182_21220364_1886290722_n_largeIl_570xn.279417004_large076_donut%2520necklace_largeTumblr_lt274hpfy21qdk3c3o1_500_largeTumblr_lsz3jwpcdl1r3m58fo1_500_largeTumblr_lt2w376sca1r3m58fo1_500_largeCandy-cupcake-cute-jewelry-sweet-favim.com-179201_largeIl_570xn.268334204_largeIl_570xn.278168318_large
  Bilder fra weheartit.com
  Hvilket syns du var finest?

  Klem Sirihpt^^

 • Fin sang
  Justin Bieber - Mistletoe

   

  Hva syns du om sangen ?
  Klem Sirihpt??

   

   

 • Lang dag!  Hallo.
  I dag har skoledagen gått altfor sakte og det er sikkert fordi jeg var altfor trøtt. Tror nesten jeg må begynne å legge meg litt tiligere, ellers blir det ille for meg. Får jo med meg ting og tang på skolen, men det blir ikke akkurat sittene i hodet mitt. Hahaha! Jaja, gleder meg til i morgen. Da skal alle i klassen bortsett fra meg og noen venninner av meg som tok Design og håndtverk på utdanningsvalg. Ha prøve i Naturfag, mens vi er på en frisørsalong og koser oss. <3 Gleder meg ekstremt. Håper litt at jeg kan stusse meg fordi mye av håret mitt er slitt så det hadde jo ikke gjort noe og får en frisør time gratis. Så ja nå skal jeg se på Frusterte fruer. Vi snakkes!
  Hvordan har din skoledag godt?
  Klem Sirihpt^^

 • Kjole hot or not?  Sisters Point Eric DressSisters Point Eric Dress
  Kjøpes på bubbleroom.no 349 kr

  Hot or not?

  Klem Sirihpt^^

 • Heime<3  Hallo.
  Nå har jeg kommet hjem fra tanten min. Men er altfor slitn til å begynne å blogge om alt mulig.
  Sirihpt^^

 • Filmkos <3  Hei! Sitter og ser på en serie i lamme tante, Kanskje mer som en film, men en serie fordi :) Slangebereren. Den er litt gammel, men veldig spennede. Anbefales! :) Ellers har jeg ikke gjort så mye i dag. tatt mye buss og kjørt bil rundt på mo.  Ikke så mye spesielt å skrive om. Kan komme et bedre innlegg i morgen. 
  Hva har dere gjort i dag?

  Sirihpt

 • Engelsk presentasjon!  Hei,
  Nå har jeg kommet hjem fra skolen. Sitter og ser frusterte fruer. Og skal snart hoppe til Norsk leksa. I dag i Engelsk timen spammet jeg og noen venner av med en jente i klassen. Når timen var over fikk hun over 1000 kommentarer! x ) Så mye har vi å gjøre på skolen :) Ellers så fikk jeg 4/5 på presentasjon min, Engelsk lærern min sa jeg snakket litt for fort :p Men ble ikke skuffet over karakteren min, men håpet på 6! Men hvem gjør ikke det?   sirihpt^^

 • Skoleblogging.com  Hallo.
  Sitter på skola atm. Vi skal egentlig gjøre engelskoppgaver, men er enda ikke startet. Desverre.  :p Vi har ikke lærer fordi vi skal ha Engelsk presentasjon for første gang også skal vi ikke vise den for resten av klassn.  Den er faktisk om oss selv. Så det blir jo bra da. Håper jeg ? :) Vi har hatt samfunnsfag og fransk i dag. Så dagen har gått veldig fort.  Nå tror jeg skal begynne å jobbe.......Not!  ;)

  Vi blogges!

  Klem Sirihpt^^

 • Justin bieber til Norge  Hei.
  Da jeg gikk inn på facebooken min sto det mange plass at Justin Drew Bieber kommer til Norge. Men er dette sant? Hvis han kommer, har jeg super duper lyst til å dra <3 Da har drømmen blitt sann :D<3 Kjenner jeg allerede er glad i den gutten uansett om jeg ikke kjenner han eller aldri har møtt han. Han er liksom bare helt fantastisk <3 I<3Justin drew Bieber.


  Fineste guttn<3

  Veit du om justin bieber kommer til Norge?
  hvis du veit det nårtid?

  Klem Sirihpt^^

 • Glee  Hei.
  Nå satt jeg nettopp og så litt på Glee. Siden det gikk på tv 2 bliss. Holder på med norsk leksen min, men fant nettopp ut at jeg ikke orket mer. Så skal gjør mere senere, eller i morgen. Skal snart ut sammens med noen venninner av meg så det blir sikkert morsomt. Håper jeg! I dag på skolen hadde vi design og håndtverk for nest siste gang, men neste onsdag skal vi på en frisørsalong. Så det gleder jeg meg sykt mye til. Håper hun kan stusse håret mitt for det er slitt! ;) Men nå skal jeg stikke ut så vi blogges senere! Bra at jeg kommer meg med bloggingen igjen :)

  Hva er dine planer?

  Sirihpt^^

 • Hot or not?
  99 kr på Ginatricot

  hot eller not?

   

  - Sirihpt^^ 

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits