Sirihpt -
Forside Add meg Om meg Kontakt

on the club!Hei.
Nå har jeg vært på klubben. Kom hjem for 20 minutt siden kanskje ? er ikke helt sikker, men det jeg skal gjøre er å ta meg en dusj også se hotel cæsar og så lalle sov. Mens jeg skriver nå sitter jeg og koser med verdens beste lillesøster det hva det første jeg gjorde var og gi henne en god klem og her sitter vi enda :) I dag har jeg ellers vært på skolen også har jeg gjort mye lekser! Utrolig bra og har klart å gjort nesten alt av lekse denne uken! Men uansett, glemte å ta med kameraet på skolen i dag også fordi jeg holdte på å forsøve meg i mårrest så ja... Har ikke så mye annet å blogge om! Så vi blogges ;)

Foto: google.no
Sorry klarte ikke å dy meg x)

Hva har du gjort i dag?
tips om hva jeg kan blogge om?

Klem Sirihpt^^

 • komfirmasjonsarmbånd

  Hei.
  Tenkte nesten jeg måtte vise dere mitt "nye" armbånd som jeg fikk på karihaug! :)

  Foto: privat

  Har du fått et sånt hvis du komfirmerer deg da ;) ?
  Hva syns du om det?

  Klem Sirihpt^^

 • Chill  Hei.
  I dag var skoledagen ganske okei. Men tror skolen vil bli kjedligere når ikke Nora er der. Satt meg faktisk på hennes plass i dag og der skal jeg sitte også! Hun kom en liten tur til oss i matfriminuttet, men det var så masse anna drama som skjedde så jeg fikk ikke tilbringt så mye tid sammens med henne, men fikk iallefall gi en henne en stor klem <3 Ellers etter skolen dro jeg og Jenny ut og var det ganske lenge. Vi snakket om veldig mye fornuftig til ikke så fornuftig. Nå skal jeg ut for å møte noen venninner så vi blogges senere. Sry. glemte kameraet hjemme i dag. Skal huske det i morgen så dere får noen bilder fra skolen :)
  Har du en venninne som har flyttet fra deg?

  Foto:privat
  Fant ikke noe bedre :p

  Klem Sirihpt^^

 • God natt^^  Hallo i stuen.
  Skal ikke legge meg enda, men sier god natt til dere fordi det blir ikke mer blogging i kveld ;)
  I dag har jeg feiret voksen bursdag. Fikk faktisk bare penger alle kom da ikke men av de som kom fikk jeg til sammen 1450 kr Så ikke verst ;) Har ganske mye nå. Har litt lyst til  å kjøpe speilrefleks, men så er det noe som stopper meg litt :/ Må tenke over det. Hadde jo vært ganske digg med en bytur også :) Vi får se!
  Senere når bursdagen var over og alle hadde dratt hjem så dro jeg til en venninne. Fikk ikke hva der så lenge, men nokk lenge til å sitte å skravle litt :) Men nå skal jeg starks hoppe til køys så vi blogges mere i morgen! Drøm søtt alle dere ^^


  Foto: privat
  Fin himmel<3
  Hva har du gjort i dag?
  Bruker du å få mye penger i bursdagsgave?

  Nattaklem Sirihpt^^

 • Bursdags presanger :)  Hei.
  Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg fikk i bursdagspresanger i går <3
  Foto's: Privat
  Fine kortet jeg fikk hos Lise :)

  Hva syns du om presangene?
  Klem Sirihpt^^

  Hva syns du om det jeg fikk?

  Klem Sirihpt^^

 • God morgen!  Hei.
  I dag blir det ikke så mye blogging, veit jeg skal få til å lage innlegget om det jeg fikk i bursdagspresang fra vennene mine <3 Men det kan bi i kveld fordi i dag skal jeg nemmelig feire voksenbursdag så da kommer familien på besøk :) Skal ferie sammens med min lillesøster<3 Så det blir kos^^ Ellers skal jeg kanskje bort til venninnen min og gjøre opp fra i går :) Så det er planen for min dag ;) Vi pratas senere! :D
  Ha en kjempe fin dag alle sammen!


  Foto: Privat
  Litt bilder fra skolen på fredag :)

  Hva er dine planer for dagen?  Klem Sirihpt^^

 • Meld deg på dagens blogg!  Hei :)
  Husk å melde deg på dagens blogg skriv bloggadressen din i kommentarfeltet :) Skriv hvor mange ganger du vil : ) Trekker vinner med random.org :) Lykke til<3

  Foto: privat
  Hello kitty ^^

  Klem Sirihpt^^

 • Bursdags feiring! m bilder :)  Hei. I dag har det ikke blitt blogging fordi jeg har vært nede på klubben og ordnet til bursdagen min som jeg har feiret sammens med bestevenninnen min.<3 Det var sykt koselig.<3 Tror alle hadde det gøy så det var bra. Bursdagen varte i 3 og en halvtime så det var nokk av tid. Vi hadde forskjellige "leker" også danset vi utrolig mye :) Har tatt mye bilder, men kan ikke legge ut så mange og det er fordi at jeg legger ikke ut andre folk på nette enn de som jeg veit jeg får låv til å legge ut. Men,men der får nå noen bilder fra feiringen. Fikk foresten kjempe mye fint i gaver :) Må si tusen takk til dere alle sammen. <3, Men skal ikke si at alt var morsomt og koselig og det er fordi en av mine beste venninner skal flytte langt sør-.-  du kan gå inn på bloggen hennes www.xsuru.blogg.no Blir å savne deg sykt mye Nora<3
  Men nå skal jeg skrive et innlegg om hva jeg fikk i bursdags presanger også skal jeg kose meg med the vampire diaries <3 God kveld alle dere ^^


  Foto: privat :)

  Hva syns du om bildene?

  Klem Sirihpt^^


 • Skal.. skal ikke ?  Hei.
  Har altfor lite blogglyst fortiden. Dere er blitt veldig sløve med å kommentere og da får jeg ikke blogglyst. For det er grunnen til at jeg blogger det er fordi dere skal kommentere hva jeg skriver og mener. Så jeg veit ikke helt om jeg skal ta meg en pause med blogging. Starter kanskje etter helgen.
  Vil du jeg skal ta en pause?

  Klem Sirihpt^^

 • Skole innlegg!  Hei nå sitter jeg på skolen sammens med en fantastisk jente <3 Får ikke lov til å legge ut navnet på nette, men kaller henne bare fantastisk for det er hun<3 ;¤  I neste time skal vi ha engelsk :( Liker  ikke engelsk. Men sitter egentlig bare å snakker med andre. Men nå kom lærern så jeg må inn :( Vi blogges senere!


  Er du på skolen?

  Klem Sirihpt^^

 • Skole innlegg!  Hei nå sitter jeg på skolen sammens med en fantastisk jente <3 Får ikke lov til å legge ut navnet på nette, men kaller henne bare fantastisk for det er hun<3 ;¤  I neste time skal vi ha engelsk :( Liker  ikke engelsk. Men sitter egentlig bare å snakker med andre. Men nå kom lærern så jeg må inn :( Vi blogges senere!


  Er du på skolen?

  Klem Sirihpt^^

 • My day! m bilder  Hei :)
  I dag har jeg absolutt ikke hatt tid til å blogge. Å det er rett og slett fordi at jeg har vært på skole også etter skolen hadde jeg Komfimasjonundervisning og da jeg kom hjem dro jeg ut sammens med noen venner av meg ;)
  På skolen i dag har jeg hatt design og håndverk og i dag kom det en lærer fra mjølan som skulle si litt om skolen der også lærte hun oss å lage masker i kjeramik. Ikke mobb har ikke anelse om hvordan det skrives, men det gjor nå ikke så mye ;) Jeg tok litt bilder på skolen i  dag så dere kan nå få se litt bilder for nå skal jeg se hotel cæsar før jeg legger meg :) God natt^^


  Foto: htc
  Sofie tegner :)

  Foto: htc
  Min "fine" panda xp

  Foto: htc

  Foto: htc
  Nesten ferdig med Panda masken min :D

  Foto: htc :)
  Helt ferdig :)

  Foto: Htc

  Hva syns du om bildene?
  Hva har du gjort i dag? • Hot or not?

  Hotel cæsar hot or not?
  Ser på hotel cæsar hver dag :) Digger det! :)

  Klem Sirihpt^^

 • klubben!  Hei.
  Nå har jeg nettopp dusjet. I kveld har jeg vært på klubben sammens med mange venner :)
  Veldig koselig. I morgen har vi utdanningsvalgfag ting. Veit ikke helt hva det heter. ;) men jeg veit iallefall at jeg skal ha design og håndverk :) men nå skal jeg snakke videre med en venninne :) vi blogges! :)
  hva har du gjort i kveld ?

  foto: privat
  et bilde fra bleikvasslia ;)

  klem Sirihpt^^

 • Min dag.  Hei :)
  I dag har jeg da vært på skolen. Som nesten alle ande på min alder :p Ikke noe særlig nytt der enn at en av mine beste venninner skal flytte helt ned til Drammen. Det er ikke no bra! Hun flytter neste uke så dette er hennes siste uke så jeg lurer på om vi skal ha en avsluttningsfest for henne. Jeg skal jo ferie bursdag på Lørdagen så jeg håper hun kan komme <3 Men nå skal jeg ikke deppe mer. Etter skolen i dag dro jeg til venninna mi som jeg skal ferie bursdag sammen med. Vi laget invitasjoner så jeg skal ha med meg i morgen på skolen. <3 Det blir veldig koselig. Ser fram til mye moro i helgen :) Etter middag dro jeg til Mo for å handle inn ting og tang også kjøpte jeg meg hårfarge og løs negler. Fikk ikke tid til noe mere. Men det var egentlig alt jeg trengte. Og for de som ikke viste det har jeg farget håret mitt litt brunt, men er enda ikke helt ferdig. Kan lage et innlegg om hårfargingen min som skjedde i går! x)
  Men nå skal jeg se hotel cæsar før jeg legger med <3 Natti^^
  Hva har du gjort i dag?
  Ana-kras-6_large
  Foto: Weheartit.com

  Klem Sirihpt^^

 • Karihaug - komfirmantleir :)  Hei.
  Som nesten dere alle veit har jeg jo vært på Karihaug i helgen, men når jeg tenker meg om er det ikke sikkert at alle mine lesere veit hva det er. Så for de som ikke veit hva det er. Er det en Komfirmasjonleir vi har i hemneskomune. Sikkert noen andre komuner og drar dit også. Ja det er en leir for de som skal komfirmere seg i kirken. Jeg syns det har vært ekstremt morsomt. Mye mer morsomere enn jeg har trudd :) Så jeg har veldig lyst til å melde meg på som leder til neste år, men det tar jeg når den tid kommer :) Kan jo kanskje fortelle litt hva vi gjorde. På fredagen kom vi jo i 6 - halv 7 tiden på kvelden og da vi kom fant vi ut hvilket rom vi skulle ligge og hvem vi skulle ligge sammen. Jeg skulle ligge sammens med Jenny www.benandjennys.blogg.no , Ingvil og Lise :) Å vi ha det gøy skal jeg si dere! :)
  Senere på Fredagskvelden hadde vi "bli kjent kveld" det gikk ut på at vi skulle ha forskjellige "leker" for å bli bedre kjent med hverandre. Det var faktisk veldig koslig :) Også da klokken ble halv 12 hadde vi kors sammling. Det var kjempe koslig :) Hehe alt var koslig xp Jaja, Lørdagen da hadde vi sånn gruppe greier ting! :P Faktisk sånn gruppe greie ting x)
  Er så flink og skrive. Jaja, det var 5 grupper Kano, Hesteridning, pil og bue skyting, fotball og 66 grader nord. :) Jeg var da med på hesteridning. Leng siden sist skal jeg si ;) Men like morsomt som før ;) Ja også når vi var ferdig med gruppene ble det mat også fikk vi fritt til det skulle være sånn underholdningskveld. Det var noen måltid i mellom, men orsker ikke å nevne alt. Det som skjedde på underholdningskvelden var at det var sånne morsome leker å se på. Hvor andre komfirmanter skulle værte med. Jeg var ikke med på noe ;) Og er veldig glad for at jeg ikke måtte det ;) Ja senere på kvelden skjedde ikke det så mye som jeg trenger å skrive på bloggen. Men på Søndagen som er i dag var i Bleikvassli kirke. det var kjempe koslig fordi i gudstjenesten var det dåp så vi fikk være med på det. Og jeg elsker dåp :) Syns det er så koslig å se på småe babyer blir døpt. :) Utrolig koslig :) Ja og etter gudstjenesten hadde vi kirkekaffe. Så dro vi hjem :)  Selvfølgelig har det skjedd noe småting, men blir så utrolig mye å lese at dere blir sikkert bare å lei av og lese. Å  jeg har prøvd å tatt mange bilder så dere skulle få se :) så kos dere videre med bildene! :)


  Litt av rommet vi lå på :)

  Søte kattepusen^^

  God Hesten <3

  <3

  Fin ;)

  Utsikt :D
  Ps. kommer flere bilder i morgen på dette innlegget. :)

  Klem Sirihpt^^ • Vinn maxfaktor produkter   

  maxvinn
 • Stikkord:

  Hjemme<3  Hei.
  Må si unnskyld for at jeg ikke blogget før jeg dro på Karihaug, men jeg hadde det utrolig travelt for jeg skulle pakke og alt sånn dere ting. Men det var no ikke så mye å skrive egentlig. Så det gikk nå sikkert bra. Kan skrive om Karihaug litt senere, men nå er jeg så sulten at jeg skal springe på kjøkkenet og lage meg litt mat. Så blogges vi senere! :)
  Hva har du gjort i hælga?


  foto:privat


  klem Sirihpt^^

 • Hallo i luken  Hei.
  Eller skal jeg kanskje si god natt? Jaja, skal legge meg nå tenkte bare at jeg kunne blogge før det skulle skje ;)
  I dag har jeg egentlig bare gjort lesker også egentlig ingenting! :o veit ikke helt hva jeg skal skrive så jeg tror jeg får bare si Fuck matte og god natt alle dere :)

  Klem Sirihpt^^

 • Twilight - Ny trailer!

  Elsker Twilight! Og gleder meg sykt mye til filmen som har premiere den 18. November. Heldigvis går tiden fort! :) Å nå siden jeg har sett denne traileren gleder jeg meg jo bare enda mer. Jeg har jo lest boken, men tror filmen blir mye bedre!


  Hva syns du om traileren?
  Skal du se filmen på kino?

  Klem Sirihpt^^

 • Foto's - Stars  Tumblr_kyjybvk4eq1qargqko1_500_largeTumblr_l3mnxywzh91qbmczbo1_400_largeTumblr_lfx6geyibu1qc3dhho1_400_largeTumblr_lcs20vhvfk1qb0aw4o1_500_largeTumblr_loj567cw3x1qcgk6ro1_500_largeTumblr_lp8fmf7jxm1qmscc0o1_500_largeTumblr_lhp47dezvq1qgvm4oo1_500_large1364454077_5_zrkp_large
  Foto's Weheartit.com

  Hva syns du om bildene?
  Kan du lage sånne?
  Klem Sirihpt^^

 • Et spørsmål til dere!  Hei.
  Jeg sitter egentlig for det meste å tenke på hva jeg skal blogge om. Hva jeg tror dere ville likt osv. Så derfor tenkte jeg istede for at jeg skal bruke så utrolig lang tid på tenke og kanskje ikke tenker på det samme som de som virkelig leser bloggen min. Å siden det kom jeg fram til jeg skal stille dere et spørsmål
  Hva vil du lese mer om på min blogg?

  Tumblr_lcgq4yhm3p1qbhmmno1_500_largeTumblr_l9a5bw2ln21qbmye9o1_500_large
  Foto's: Weheartit.com


  Klem Sirihpt^^

 • 2 timer igjen!  Hei.
  Sitter på skolen og har nettopp hatt 2 timer fransk. Vi hadde den lærern vi hadde i fjor. Nå sitter jeg bare her sammens med Ingvil, Lise og Jenny :) Jeg har Engelsk  i de to neste timene av skolen. Gleder meg til jeg er ferdig! Kjenner jeg er utrolig lei skolen allerede! -.-
  Men nå skal jeg inn til time så vi blogges når jeg kommer hjem :)

  Klem Sirihpt^^

 • God natt!  Hei.
  Det første jeg skal si er sry for at skiften ble så liten å lese. Det ble feil og når jeg prøver å fixe det så går det tilbake. Så jeg er veldig lei meg for det. Ellers har jeg gjort en tonn med mattelekser, eller vansklige mattelekser! Skjønner meg ikke på sånn konstruering! Det er så borring og jeg klarer konsentrere meg til å lære det! Så jeg har sittet sikkert i 3 timer med leksen og er enda ikke helt ferdig. Jeg sliter no J******!  Jaja, nå skal jeg tenke mer postivit. Sitter å ser litt på big brother. Skal legge meg etter jeg har publisert dette innlegget. Men jeg skulle bare si at det ikke blir blogging i helga. Å det er fordi jeg skal på komfirmant leir på karihaug. Tror det blir kjempe koslig! Skal pakke osv. I mårra, så det gleder jeg meg også til :)  Hater du konstruering?

  Klem Sirihpt^^

 • Svar på spørsmålene :) del 1  Hei.
  Fikk inn en del spørsmål så her kommer svarene:D 

   

  Hva liker du best ved deg selv? At jeg er en utrolig snill og hyggelig person, Hva liker du minst ved deg selv? dårlig selvtilitt?
  Det beste du vet? ekte venner <3 Familie eller venner? begge ofc :) Fav. mat? Pizza eller pannekaker :) Bestevenn? naboen :)
  Hvorfor blogger du? Fordi det er gøy og lese hva andre syns om det jeg syns ;p Hvilke blogger leser du? Kan lage et innlegg om det senere :) Hvordan type blogger liker du? alt mulig, rett og slett!: ) Når begynnte du å blogge? Har hatt flere blogger før men begynte i Mai på denne bloggen :) Spiller du gosupermodel.com? nei, men jeg gjorde det før ;) Fav. artist? Rihanna Fav. dyr? Katt
  Har du lange neiler? nope. Kan du ha en hårvideo der du viser hårfrysyrer du pleier å ha? Kanskje :) Sminke video? er ikke så mye spesielt og vise, kliner på meg litt sminke her og der ;) Topp 10 sanger? Ahh, gidd ikke å svar på det no ;) Fav. butikk? Gina tricot og bikbok :) Har du blogget lenge? nja, en stund:) Hva må en blogg inneholde for at du leser den? leser alt mulig slags blogger :)
  Hvordan telefon har du? har 2 htc og en sony ericcson Liker du å ta bilder? Ja :) Hva er din yndingsbutikk? Gina tricot og bikbok :)
  Farger du håret? Eller har du din naturlig hårfarge? Nope har farget det ;) Hvem er din bestevenn? Du kjenner henne veldig godt ;) kan du hilse til pernyllezofie.blogg.no? Det kan jeg vettu :) Hilser til pernyllezofie,blogg.no

   

   Fikk ikke tid til å svare på så mange ;) Kommer flere etterhvert :)

  Klem Sirihpt^^

 • Skoleblogging!  Hei.
  Nå sitter jeg på skolen siden vi bruker å ha utdannigsvalg på Onsdagene og vi har  nasjolaleprøver så har vi helt vanlige fag til vi har prøven. Bare at vi har ikke 9. klasse fag vi har første år på vidregåene fag. Ganske intressant! Vi har fått en sånn oppgave at vi skulle velge en novelle også skulle vi lage en bilde serie som passer til den novellen vi har lest. Ganske intressant skal jeg si. Men nå skal jeg snart ut. Vi blogges senere! :)

  Tumblr_lrgw4qnj4l1qikhxpo1_400_large¨
  Foto: weheartit.com

  Er du på skolen?

  Klem Sirihpt^^

 • God morgen!  Hei.
  Fikk visst tid til å blogge før jeg dro på skolen i dag også :) I går ble det litt sent så det var litt tungt å våkne opp i mårrest. Men jeg er da våken og klar til å dra på skole ;) I dag på skolen skal vi ha nasjonal prøve sånn som alle andre 9. klassinger i landet. Så jeg krysser fingrene for at det går bra! :) Men nå skal jeg pusse tenne mine, så jeg blogger mere når jeg kommer hjem :) Ha en fin dag!


  Hva skal du gjøre i dag?


  Klem Sirihpt^^

 • Sov godt <3  Nå skal jeg legge meg :) Natta alle dere som leser bloggen min <3
  Klem Sirihpt^^

 • Nytt design!  Hei.
  Nå har jeg fått et nytt design.


  Foto: Pcen ;)

  Hva syns du om det nye designet ?

  Klem Sirihpt^^

 • Outfit 13.09.2011  Hei.
  Tenkte jeg skulle slenge inn et innlegg med outfiten min for dagen :)
  Drar snart på skolen så jeg har ikke så mye tid til nå "stor blogging" før skolen :( Men kan blogge mer når jeg kommer hjem. :) Ha en fin dag på skole,jobb og bare de som koser seg hjemme :)
  Foto: web
  Genser fra jc
  Smykke fra ebay
  Bukse fra cubus  Hva syns du?

  Klem Sirihpt^^

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits