Sirihpt -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tror jeg trenger...Hei!
Siden jeg ikke har vært så flink blogger i det siste. Har jeg innsett jeg trenger en liten blogg pause. Ikke så stor, men en liten en så jeg kan ha tid til å tenke på masse annet enn bare bloggen, men selvfølgelig hvis det er noe som skjer sånn spesielle ting. Kan det hende jeg blogger om det :) Men vi blogges når jeg kommer tilbake!

Har du trengt en bloggpause?

 

Klem Sirihpt^^

 • Kos!^^  Hei.
  Nå er jeg på tur å dra ut for å spise sammens med familien min^^<3 Det blir kjempe koselig for det er kjempe lenge siden sist! Men da drar vi så jeg blogger senere når jeg kommer hjem :)

  skal dere ut å spise i dag?
  Klem Sirihpt^^

 • French Manicure Kit
  Dette kan du få kjøpt hos Make style til kun 69 kr
  Har veldig lyst på det ;)

  Har du det? syns du det er bra?
  Har lyst på det?

  klem Sirihpt^^

 • Hvem kler den best?
  Celine Dion                                 Lindsey Lohan

  jeg syns helt klart Lindsey kler den best. :)

  Hvem syns du?

  Klem Sirihpt^^

 • Sry!!!  Hei :)
  De siste dagene har jeg vært en utroli dårlig blogger! Å det er jeg veldig lei meg for, men jeg er ikke så veldig god til å finne på ting å blogge om noe så skal intressere dere. Så ja.. Men skal prøve å bli flinkere framover! I går lå jeg og noen venninner over til en venninne. Vi hadde jentekveld det kjempe koselig. Vi blinde sminket og etterpå sminket vi oss fjortis. Det var veldig koselig. Også snakket vi litt om vi må ha en til jentekveld i campingvognen i sommer. Det tror jeg kan bli sikkelig rå bra! Ja, ellers var vi litt ute og ha flipp plopp det er en sånn lek man skal ha munnen stapp full med vann så skal man ha haken inntil et bord så skal du prøve å si flipp flopp uten å miste vann. Men det hva egentlig alt vi  gjorde og akkurat nå sitter jeg å venter på en venninne som skulle hjem og gjøre noe.. Så vi blogges! :))

   


  Foto: privat

  Hva har du gjort i det siste?
  Hva kan jeg gjøre for å bli en bedre blogger?  Klem Sirihpt^^

 • God morgen eller god dag?  Hei.
  sry for at jeg ikke blogget så mye i går, men det jeg gjorde var at jeg var sammens med 2 gode venninner. Vi var på Mo og gikk litt i byen og jeg kjøpte faktisk ingenting :/ Hehe, mamma kunne ikke førstå at jeg ikke har kjøpt noen ting for jeg bruker alltid å kjøpe nå når jeg drar til byen, men denne gangen ble det ingenting. Da vi kom hjem var vi ute og styret. Veldig koselig dag^^ Ja, i dag har jeg hjelpet min kjære mamma med å stelle i stand voksen bursdag <3 Som feires no da ;) Så noen av besteforeldrene mine er og andre fra familien. Men nå får jeg snart besøk så vi blogges senere! :)

  Hva har du gjort i går?
  Hva er dine planer for dagen?

  Klem Sirihpt^^

 • dagens blogg  Hei!
  Nå tenkte jeg skulle kjøre en runde med dagens blogg. Så meld dere på!
  Jeg bruker random.org til å trekke en vinner ;)

  Klem Sirihpt^^

 • Endelig!  Hei!
  Når det ble sommerferie kom endelig fin været tilbake :D
  I dag er det jo St. hans så jeg har gjort klart 7 blomster under puta, så får vi se hvem jeg kommer til å drømme om ;)
  Akkurat nå sitter jeg og ser one tree hill. Digger den serien nå :) Så vi blogges når jeg har noe å blogge om :)


  Har du 7 blomster under puta de i kveld? :)

  Klem Sirihpt^^

 • Siste dag!/ m bilder

  Hei!
  Nå har jeg kommet hjem fra siste skoledag. Den begynte med litt kaker også holdte læren vår en liten tale ;) Ja også fikk vi da karakterkortene. Å etter det ble det litt underholdning også fikk vi dra hjem, men jeg, Ingvil og Jenny klarte selvfølgelig å glippe bussen så farfaren min måtte komme og hente oss ;) Jaja! I dag har jeg litt bilder å dele med dere ;) Så her får dere kose dere med de! :)

   
  Jenny & meg!<3  Meg på brygga ;)


  GOD SOMMER!:D
  
  

  

  Har dere fått sommerferie?
  hva syns du om bildene?

  Klem Sirihpt^^

 • Pakke i posten!  Hei!
  For kanskje 2 uker siden vant jeg 9 par øredobber å de kom i posten i dag!
  Jeg vant dem på www.tonje85.blogg.no og jeg må bare si Tusen, tusen takk for noen nydelige øredobber! :)
  Tenkte jeg skulle vise dere dem :)


  Foto: webcam/privat!!

  Hva syns du ?

  Klem sirihpt^^

  

  

 • Sry  Hei!
  Må bare si jeg er veldig lei meg for lite blogging i dag, men jeg har rett og slett vært helt opptatt jeg har feiret bursdag til 2 av brødrene mine også har jeg vært i lamme en veldig god venninne av meg også har jeg vært litt på butikken åja.. ;) I morgen er det siste skoledag, siste dag som åttende klassing. Tenk at skoleåret har gått så fort! Kan huske tilbake til første skoledag som om det var i går. Jaja, nå trenger jeg virkelig en stor pause så jeg kan bli opplagt til niende.
  Men nå skal jeg stelle meg og kanskje komme meg i seng. Eller kanskje jeg må vente til klokken er tolv og ringe noen og si gratulerer med dagen? vi får se, vi får se :D Blogges senere!  Foto: Privat

  Syns du dette skoleåret har gått fort?

  Klem Sirihpt^^

  

 • Nest siste skoledag  Hei. For en time si sånn ca. Kom jeg hjem fra nest siste skoledag i åttene klasse. Kjenner det blir herlig med ferie i to månder :D I dag hadde vi idrettsdag på skole, det vi gjorde var stille legde, ball dropp, 40 meter, pilkast og skyte fotball og kaste en handball gjennom forskjellige hull. Ja, veldig artig! Nei -.- Eller det var litt artig å se på staffet som var på slutten av dagen. Klassen min vant :D jaja, mine planer for dagen er å hjelpe foreldrene mine med å feire bursdag til 2 av mine fantastiske brødre! <3 så kan hende det blir litt lite blogging, men noe skal det bli :)

   

   

  Hva hadde dere på skolen i dag?
  hva er dine planer?

   

  Klem Sirihpt^^

 • Hot or not?  One tree hill

  Hot or not?

   


  Foto: Google.com

  HOT OR NOT?

   

  Jeg syns det er HOT <3 er helt hekta! Hva syns du ?

  Klem Sirihpt^^

 • Tegninger?  Hei.
  Nå satt jeg og tenkte på en ting og det var om jeg kanskje skulle ha begynt med ukas tegninger.
  Feks. på fredagene så har jeg postet ut en innlegg om noe dere skal tegne. Ett spesiellt tema  også har dere helt til Søndagen på dere så viser jeg alle tegnigene jeg får på bloggen i ett innlegg? :)

  Hva syns du om det?

   

  Klem Sirihpt^^

 • Dagens blogg ble...  http://norakaren.blogg.no/
  Gratulerer! :) Assa, det sto mellom de som meldte seg på i går. Siden jeg ikke fikk til å gokjenne kommentarene i går så tok jeg heller å trekte der i fra i dag :) Syns bloggen din er kjempe fin og håper det er mange som sjekker den ut :) :)


  Foto: Header'n på bloggen henns :)

  Hva syns du?

   

  Klem sirihpt^^

 • Dagen min  Hei.
  I dag på skolen hadde vi fotballdag og da var det å spille fotball hele dagen! Uff, det var kjedelig. Jeg måtte tvinge meg selv ut på banen fordi jeg er så innmari redd ballen x) Veit det høres utrolig teit og barnslig ut, men det er helt sant. Siri Helene P. T er livredd for fotballer. Jaja, så besto hele skoledagen min av fotball. Da jeg kom hjem gjorde jeg ikke så mye, så på the secret life of american teenager og nå skal jeg straks i kirken eller meninghetshuset for å skrive meg inn til komfirmasjon. Ja, så vi blogges mere når jeg kommer hjem :)


  Foto: Google.no

  Skal/har du komfirmert deg i kirken ?
  Har dere fotball dag på skolen?

  Klem Sirihpt^^

 • Feil...  Hei!
  Derfor kommentarene deres ikke blir lagt ut på bloggen er at blogg.no må ha en feil. Det låses bare når jeg skal gokjenne dem. Tenkte dere bare skulle få vite det. :)
  Klem Sirihpt^^

 • dere MÅ huske!  Hei.
  Hvis jeg skal lage en toppliste MÅ det være flere meldte på. hvis ikke må jeg rett og slett bare slette innlegget å prøve igjen senere fordi det går ikke å lage en toppliste med bare 3 personer det blir for kjedelig.. Håper dere skjønner :)
  Her er linken dere kan melde der på hvis dere bestemmer dere for å være med :)  

  Meld deg på!

  Klem Sirihpt^^

 • Stranden next!  Hei.
  Nå skal jeg snart på stranden sammens med en veldig god venninne av meg, men før vi skal på stranden skal vi hente noen på togstasjonen. Så det blir kos :) Det var vel egentlig det jeg skulle si. Skal blogge mere senere om hva vi gjorde osv. :) Ha en fin dag videre! <3

   

  Hva er dine planer for dagen?

   

  Klem Sirihpt^^

 • dagens blogg, meld deg på!  Hei :)
  Som jeg har sagt skulle jeg jo begynne med dagens blogg hver dag fremover :) så ja det er akkurat det samme som i går. Jeg bruker random.org til å plukke ut en vinner så det gjelder å kommentere mange gang for å ha en større sjanse :) Lykke til!!

  Klem Sirihpt^^

 • snar sur?  Hei.
  Jeg er sånn at jeg blir veldig fort sur og over reagerer veldig mye. Kan bli sikkelig forbanna for en liten ting.
  kjenner det er litt plagsomt, men det er vell bare sånn jeg er? hehe, er veldig fort snar sur, men er jeg lang sint? Nei! overhode ikke :p kan være sur på en person i en dag også når jeg har fått sovet på det kan jeg være over det. Hehe, nå sitter jeg og babler om mine "problemer" men er det flere som har det veldig likt meg? Har dere noen tips hvordan jeg kan legge meg av det? :)

  Foto: Google.com
  Måtte bare xp

  Klem Sirihpt^^

 • hvem kler den best?  Hei :)
  Tenkte jeg skulle spørre dere om hvem som kler denne kjolen best?


  Nickey Hilton                             Hilary Duff!

  Jeg syns begge passet den, men i hele outfiten kledde nickey den best :)

  Hvem syns du??

  Klem Sirihpt^^

   

 • Har bestemt meg  Hei.
  I dag har jeg fått noen spørsmål. Å de tenkte jeg kunne svare på nå!
  Det første var angåene om noen kunne lage header, kunne jeg ha header konkurranse. Det er greit det kan jeg ha, men da blir premien at jeg bruker headeren og kanskje hvis den har blogg kan jeg reklamere for den eller nå sånt. Også kan jeg ta litt bilder denne uken så får jeg se nårtig bildene som kan brukes kommer ut. Men en ting er sikkert det kommer ut i løpet av uken :)
  Å det andre spørsmålet var om jeg kunne begynne med videoblogg. Hmm, der må jeg desverre si nei fordi jeg får rett og slett ikke låv til å video blogge. Iallefall ikke enda, men kanskje en gang i framtiden? vi får se skal ikke love noe jeg ikke kan holde.

  Jaja, der fikk dere svar på de 2 spørsmålene :))

  Har du noen spørsmål til meg? (spørr)

  Klem Sirihpt^^

 • Dagens blogg ble....  www.mariasin96.blogg.no!
  Gratulerer, håper alle vil sjekke den ut! Hun var nr. 7 og det var det random.org plokket ut. Jeg syns hun fortjente å bli dagens blogg for hun har vært med nesten vær eneste gang og kommentert mye. Så endelig ble det hennes tur:)
  Må bare si gratulerer en gang til :)

   

  Hva syns du?

  Klem Sirihpt^^

 • Endelig!  Hei!
  Nå har endelig bestevenninnen min kommet hjem eller kjent som min kjære! Hehe, neida har bare køddet litt med folk i helga om at jeg hadde kjærlighetsorg osv. ;) Men som sagt alt hva bare tull! :) Nå skal jeg og henne ut en tur så jeg kan blogg mere når jeg kommer inn igjen :) Ha en fin Søndagskveld videre! <3

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Sirihpt^^

 • Gratulerer med dagen  Hei.
  I dag har min største lillebror bursdag han blir 11 år <3 Tenk at han er blitt så stor, kan huske når han ble 5 år. Det føles ut som i går. Han fikk mange fine gaver tror han ble veldig fornøyd :) Så gratulerer til han <33

  Foto google.no


  Har noen du kjenner bursdag i dag? :)

  Klem Sirihpt^^

   

 • Dagens blogg, meld deg på!  Hei!
  Det er en stund siden jeg hadde dagens blogg sist, men det er akkurat de samme reglene som før jeg bruker random.org så du har større sjanse hvis du kommenterer flere ganger. Lykke til!

  Klem Sirihpt^^

 • Noen som kunne tenke seg?  Hei.
  Jeg lurte på om noen som ville lage header til meg hvis jeg la ut noen bilder som man kunne bruke?
  Hadde blitt utrolig glad for jeg er ikke noe god til å lage header. Skriv i kommentarfeltet om du kunne tenkt deg å gjøre det :)

  Kunne du ha tenkt deg?

  Klem Sirihpt^^

 • Toppliste? Meld deg på!  Ja du hørte rett!
  Tenkte jeg skulle lage min egen toppliste. Så hvis du vil være med har du bare å skrive bloggadressen under i kommentarfeltet. Så får man se hvor mange som melder seg på.  

  Klem Sirihpt^^

 • Bloggvudering  http://mariasin96.blogg.no

   

  Design: Veldig enkelt og ryddig design, Det er kanskje litt kjedelig at du ikke har header, men det er helt greit for det er ikke altid man finner en header som passer til designet som man vil ha.  Designet var veldig lyst så jeg tror du har tenkt litt på sommern :)

  Karakter 4 +

   

  Innhold:  Du skriver veldig bra, men kanskje ikke så veldig ofte? Men du er veldig flink til å få med mange bilder nå du skriver og det gjør så leserene får lyst til å lese mere. Syns du skriver utrolig bra og som jeg sa veldig flink med å få bilder i  innleggene dine!

  Karakter: 5

  Alt i alt: Du har en kjempe fin blogg. Når du skriver intreserrer du leserne dine til å lese.

  Karakter alt i alt: 5-

  Sier bra fortsett å blogg :)

   

  Hva syns du om bloggen hennes?

  Klem Sirihpt

   

   

   

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits