Sirihpt -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bodø AIRPORT!Heeei! Nå sitter jeg på flyplassen i Bodø! Har vært gjennom min første sikkerhetskontroll og venter på å ta fly for "første" gang! Er litt nervøs, men gleder meg sykt mye! Var tungt og si hade til familien, men de vent jeg er utrolig glad i de og gleder meg allerede til og se de igjen! Flyet går ti på syv så har en del vente tid igjen, ble ikke mye soving på bussen siden jeg lå/satt ubehagelig! Heldigvis ikke trøtt da føles ikke ut som klokken er seks på morgenen! BLOGGER PÅ IPADEN DERFOR BLIR INNLEGGENE LITT RARE!!

//sirihpt
 • POLEN NEXT!  Heeeeeei! Stikker til polen sammens med klassen min om 6 timer! Utrolig spent siden dette blir min første utenlandstur og skal faktisk fly med fly for andre gang, men jeg var bare 2 dager gammel da så jeg husker ikke noe. Jeg skal prøve å få oppdatert daglig om turen og hva vi gjør! Lover ingenting fordi det kan hende jeg ikke får tid til å oppdatere, men skal prøve mitt beste!

  //sirihpt
 • UPDATE!!!  Hola! 
  Siri are back!
  burde skamme meg, har ikke blogget på snart 2 månder... I'm sorry, men jeg har vært utrolig opptatt i det siste og kommer til å bli ganske opptatt igjen! Har Eksamen om 1 og en halv månde så må begynne og fokusere bare på skolen, men skal prøve å få til å blogge litt, fordi jeg har faktisk savnet det utrolig mye! Å logge på blogg.no i dag var faktisk utrolig koselig fordi det har faktisk vært folk på bloggen min forde om jeg ikke har blogget på flere uker! Det betyr utrolig mye! Jeg har sjekket hva det siste blogg innlegget mitt var om og det var om Valg siden det ikke var så lenge igjen til jeg skulle velge vidregående.
  Nå har jeg valgt og det ble Helse og oppvekst! Så nå er det bare og krysse fingrene for at jeg kommer inn! Blir faktisk litt skuffet om jeg ikke kommer inn, men folk sier jeg kommer sikkert til å komme inn så da får jeg bare håpe at jeg gjøre det og at de har rett. 
  Jeg har jo også hatt vinterferie og påskeferie siden jeg tok denne lange bloggpausen min. I vinterferien var jeg bare hjemme og slappet av, koset meg med venninene mine og familien. Fikset meg også pass siden jeg drar til Polen den 19/20 April! Gleder meg utrolig mye! Skal lage Vlogs mens jeg er der så det blir å komme en del videoer etter polen!
  også mellom vinterferien og påskeferien hadde jeg mine siste tentamener på ungdomskolen... Litt trist!
  Så var det påskeferien da var jeg på hytta nesten hele ferien med elendig internett :/
  Og nå er det Lørdag og det er sol og ganske varmt ute så det er tegn på at det begynner og bli sommer. Noe som gjør meg utrolig glad fordi jeg er dritt lei all den her snøen vi har! Kjenner jeg vil spy!
  Hater snø! tror faktisk jeg lagde ett innlegg her på bloggen om hvorfor jeg hater snø så mye. 
  Ellers fikk jeg den beste overraskelsen i går! det er bare 32 dager igjen til jeg skal se mine fantastiske 5 gutter live på senen i Telenor Arena og i desember kommer de ut med en film om livet deres som heter "This is us" Og i går fikk jeg denne beskjeden 

  DE SKAL FILME I FUCKINGS NORGE! DER JEG ER!!
  Så jeg kommer til å være med i filmen. (på en måte)
  Og jeg er så sinnsykt glad, vær gang jeg ser den filmen kan jeg tenke der var jeg når klippet fra Norge kommer! Helt sykt.
  Så dette er egentlig alt som har skjedd mens jeg har vært borte og ting som kommer til å skje i nærmeste framtid!

   

   

  Skal du på 1D konsert? 
  Har du eksamen i år? 
  Vill dere at jeg skal filme videoer i Polen? 

  Sirihpt 

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits