Sirihpt -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Burdag!Heii. 
I kveld har jeg vært  å feiret 14 års dagen til Eirin, eller hun ble jo egentlig 14 den 17. Februar. ;) Har tatt en del bilder, men orker ikke å gå å hente kamera eller kameraladderen! ;) Legger dem ut senere eller i morgen! :)  I bursdagen spiste vi pizza, is og godteri! :) Også danset vi og sang mye! Så lekte vi nsp på slutten! Kjempe koselig. Jeg måtte ringe til en gutt på skolen og si jeg hadde følelser for han. Overaskende var det ikke noe pinelig ;) Haha!
Jaja, nå skal jeg kose meg med en ny episode av The Vampire Diaries     


Siri Helene   

 • Til Monika  Hallo. 
  Sorry, de siste 3 dagene har jeg vært veldig opptatt. Så det har ikke blitt blogging som jeg lovte.
  Uansett akkurat nå sitter jeg i sengen til Monika. Jeg har overnattet til hennes sammens med Martine. Vi var våken til halv 6 i mårrest og jeg våknet i 2 tiden så jeg er ganske trøtt.  Men blogger mer om hva vi har gjort osv. Pappa er på tur å hente meg ;) 


  Siri Helene 

 • i'm BACK!  Hei. 
  Fikk totalt sjokk når jeg så kor lenge det er siden sist jeg blogget. Det er jo faktisk over en månde siden! :o
  Det er jo helt sykt! Har vært veldig opptatt med thenod.blogg.no i det siste + jeg har fokusert mye på skolen.
  Men nå tror jeg skal begynne å blogge igjen. Har savnet å oppdatere dere om hva jeg har gjort osv. På thenod.blogg.no er det jo bare oppdateringer på livet til Zayn, Harry, Niall, Liam og Louis.  Håper dere vil følge med videre! Også er jeg enda like glad i kommentarer som jeg var før denne lange bloggpausen! :)

  Siri Helene ♥
   

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits