Sirihpt -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Valg, valg og mer valg.Heii.
Må bare få sagt det, jeg har mistet blogg lysten utrolig mye. Har rett og slett nesten ikke fått kommentarer i det siste og bloggere trenger kommentarer for å fortsette å blogge.
Uansett var ikke det jeg skulle skrive om. Som alle dere vet jeg jeg 97er og det betyr at jeg skal søke på vidregående skole til neste år. Jeg er kjempe usikker på hva jeg skal velge og på mandag skal jeg tydeligvis søke det jeg tror jeg blir å søke. Kan selvfølgelig endre søknaden hvis jeg ombestemmer meg. Jeg vet jeg skal ha Helse og oppvekst fag som nr. 1. Det er dit jeg vill gå, tror jeg iallefall.
Det magefølelsen sier nå. Så det er 2 og 3 valget jeg aner hva jeg skal ha. Jeg må jo begynne å bestemme meg fordi, siste frist er 1. Mars. Skummelt... Alle 98,99 osv. Kos dere mens dere kan.
Jeg føler meg ikke klar til å skal velge hva jeg skal bli. Er ikke 16 enda!
Skal du velge VGS? Hvilkne linjer søker du på? 

 

 

♥Sirihpt

 


 • Sprøyte!!!  Hei. Har neten nettopp kommet hjem fra skolen. Skoledagen i dag har vært helt grei fordi om jeg grudde meg noe helt sinnsykt til den. Siden jeg skulle ta sprøyte. 
  Sprøyten var faktisk helt grei. Ble litt ubehagelig etterpå, men kjenner ingenting nå lenger, kanskje hvis folk tar på armen min. Jeg opplevde noe mye verre enn å ta sprøyte i dag, hadde vært så dum og lagt en nål i lommen også skulle jeg finne noe så klarte jeg og stikke nålen langt inn i finger. Annbefales! Var så utrolig godt. Nei....
  Ellers har jeg hatt kunst og håndtverk, fransk,rle og samfunnsfag. Elsker egentlig Torsdager fordi de er så utrolig koslige og går så fort.
  I kunst og håndtverken gjorde jeg meg ferdig med 1D (One direction) puten min. Kan legge ut bilde lenger ned i innlegget. Digger den faktisk. Endelig noe jeg lager som jeg faktisk kan bruke.
  Men nå skal jeg rydde og vaske rommet til jeg får besøk av Isak.
  Blogges!  

   


  Hva syns dere om Torsdager? 
  Syns om puten?
  Hva skal dere senere i dag?

  Sirihpt 

 • Super opptatt og spørsmålsrunde svar!  Hei. 
  Har ikke tid til å blogge slik som jeg lovet jeg skulle begynne med. Jeg blir å blogge av og til skal prøve å få ett innlegg, men noen ganger blir det litt vanskelig.
  Holder på for fullt med å flytte ut fra det gamle rommet mitt og så snart som ny rommet mitt blir ferdig, flytter jeg inn dit. Gleder meg sykt mye! Skal lage romvideo når jeg har fått alt på stell.
   Også har jeg filmet spørsmålsrunden min i dag, så den kommer nå snart. Tror ikke den blir lastet opp i dag, men kanskje i morgen! 
  Hva har du gjort i dag?

  ♥Sirihpt
   

 • Kino!  Heihei! 
  Har ikke blogget på kjempe lenge nå.
  Skal prøve å få til å blogge hver dag fra nå av. Har bare hatt en liten pause, siden skolen er begynt for fullt igjen.
  Skal også prøve å få svart på spørsmålsrunden i løpet av uken. Er ikke sikkert jeg får tid til det, men skal prøve og den gode nyheten er at den kommer faktisk på video uansett hvor kleint det kommer til å bli.
  Siden nyttårsaften har jeg vært i byen sammens med venner, begynt på skolen og fått ett tonn med lekser. Så har bare en ting å si, jeg E....hater skolen. Greit vi får en tonn med lekse, men man skal liksom forstå det den..  Uansett, I dag har jeg vært i byen sammens med Nathalie og Maria. Så kom Heidi, Ingvil og Renate senere så var vi litt rundt omkring mens vi ventet på at kinoen skulle begynne. Vi var og så The impossible. Veldig bra film, men trist! Anbefaler alle og se den! 
  Men nå skal jeg legge meg slik at jeg er litt opplagt til skoledagen i morgen! Tror jeg faktisk blir ferdig med 1D puten min! :D  Hva har du gjort så langt i det nye året?
  Tips til hva jeg kan blogge om?


  ♥Sirihpt 


   

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits