Sirihpt -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bodø AIRPORT!Heeei! Nå sitter jeg på flyplassen i Bodø! Har vært gjennom min første sikkerhetskontroll og venter på å ta fly for "første" gang! Er litt nervøs, men gleder meg sykt mye! Var tungt og si hade til familien, men de vent jeg er utrolig glad i de og gleder meg allerede til og se de igjen! Flyet går ti på syv så har en del vente tid igjen, ble ikke mye soving på bussen siden jeg lå/satt ubehagelig! Heldigvis ikke trøtt da føles ikke ut som klokken er seks på morgenen! BLOGGER PÅ IPADEN DERFOR BLIR INNLEGGENE LITT RARE!!

//sirihpt
 • POLEN NEXT!  Heeeeeei! Stikker til polen sammens med klassen min om 6 timer! Utrolig spent siden dette blir min første utenlandstur og skal faktisk fly med fly for andre gang, men jeg var bare 2 dager gammel da så jeg husker ikke noe. Jeg skal prøve å få oppdatert daglig om turen og hva vi gjør! Lover ingenting fordi det kan hende jeg ikke får tid til å oppdatere, men skal prøve mitt beste!

  //sirihpt
 • UPDATE!!!  Hola! 
  Siri are back!
  burde skamme meg, har ikke blogget på snart 2 månder... I'm sorry, men jeg har vært utrolig opptatt i det siste og kommer til å bli ganske opptatt igjen! Har Eksamen om 1 og en halv månde så må begynne og fokusere bare på skolen, men skal prøve å få til å blogge litt, fordi jeg har faktisk savnet det utrolig mye! Å logge på blogg.no i dag var faktisk utrolig koselig fordi det har faktisk vært folk på bloggen min forde om jeg ikke har blogget på flere uker! Det betyr utrolig mye! Jeg har sjekket hva det siste blogg innlegget mitt var om og det var om Valg siden det ikke var så lenge igjen til jeg skulle velge vidregående.
  Nå har jeg valgt og det ble Helse og oppvekst! Så nå er det bare og krysse fingrene for at jeg kommer inn! Blir faktisk litt skuffet om jeg ikke kommer inn, men folk sier jeg kommer sikkert til å komme inn så da får jeg bare håpe at jeg gjøre det og at de har rett. 
  Jeg har jo også hatt vinterferie og påskeferie siden jeg tok denne lange bloggpausen min. I vinterferien var jeg bare hjemme og slappet av, koset meg med venninene mine og familien. Fikset meg også pass siden jeg drar til Polen den 19/20 April! Gleder meg utrolig mye! Skal lage Vlogs mens jeg er der så det blir å komme en del videoer etter polen!
  også mellom vinterferien og påskeferien hadde jeg mine siste tentamener på ungdomskolen... Litt trist!
  Så var det påskeferien da var jeg på hytta nesten hele ferien med elendig internett :/
  Og nå er det Lørdag og det er sol og ganske varmt ute så det er tegn på at det begynner og bli sommer. Noe som gjør meg utrolig glad fordi jeg er dritt lei all den her snøen vi har! Kjenner jeg vil spy!
  Hater snø! tror faktisk jeg lagde ett innlegg her på bloggen om hvorfor jeg hater snø så mye. 
  Ellers fikk jeg den beste overraskelsen i går! det er bare 32 dager igjen til jeg skal se mine fantastiske 5 gutter live på senen i Telenor Arena og i desember kommer de ut med en film om livet deres som heter "This is us" Og i går fikk jeg denne beskjeden 

  DE SKAL FILME I FUCKINGS NORGE! DER JEG ER!!
  Så jeg kommer til å være med i filmen. (på en måte)
  Og jeg er så sinnsykt glad, vær gang jeg ser den filmen kan jeg tenke der var jeg når klippet fra Norge kommer! Helt sykt.
  Så dette er egentlig alt som har skjedd mens jeg har vært borte og ting som kommer til å skje i nærmeste framtid!

   

   

  Skal du på 1D konsert? 
  Har du eksamen i år? 
  Vill dere at jeg skal filme videoer i Polen? 

  Sirihpt 

 • Valg, valg og mer valg.  Heii.
  Må bare få sagt det, jeg har mistet blogg lysten utrolig mye. Har rett og slett nesten ikke fått kommentarer i det siste og bloggere trenger kommentarer for å fortsette å blogge.
  Uansett var ikke det jeg skulle skrive om. Som alle dere vet jeg jeg 97er og det betyr at jeg skal søke på vidregående skole til neste år. Jeg er kjempe usikker på hva jeg skal velge og på mandag skal jeg tydeligvis søke det jeg tror jeg blir å søke. Kan selvfølgelig endre søknaden hvis jeg ombestemmer meg. Jeg vet jeg skal ha Helse og oppvekst fag som nr. 1. Det er dit jeg vill gå, tror jeg iallefall.
  Det magefølelsen sier nå. Så det er 2 og 3 valget jeg aner hva jeg skal ha. Jeg må jo begynne å bestemme meg fordi, siste frist er 1. Mars. Skummelt... Alle 98,99 osv. Kos dere mens dere kan.
  Jeg føler meg ikke klar til å skal velge hva jeg skal bli. Er ikke 16 enda!
  Skal du velge VGS? Hvilkne linjer søker du på? 

   

   

  ♥Sirihpt

   


 • Sprøyte!!!  Hei. Har neten nettopp kommet hjem fra skolen. Skoledagen i dag har vært helt grei fordi om jeg grudde meg noe helt sinnsykt til den. Siden jeg skulle ta sprøyte. 
  Sprøyten var faktisk helt grei. Ble litt ubehagelig etterpå, men kjenner ingenting nå lenger, kanskje hvis folk tar på armen min. Jeg opplevde noe mye verre enn å ta sprøyte i dag, hadde vært så dum og lagt en nål i lommen også skulle jeg finne noe så klarte jeg og stikke nålen langt inn i finger. Annbefales! Var så utrolig godt. Nei....
  Ellers har jeg hatt kunst og håndtverk, fransk,rle og samfunnsfag. Elsker egentlig Torsdager fordi de er så utrolig koslige og går så fort.
  I kunst og håndtverken gjorde jeg meg ferdig med 1D (One direction) puten min. Kan legge ut bilde lenger ned i innlegget. Digger den faktisk. Endelig noe jeg lager som jeg faktisk kan bruke.
  Men nå skal jeg rydde og vaske rommet til jeg får besøk av Isak.
  Blogges!  

   


  Hva syns dere om Torsdager? 
  Syns om puten?
  Hva skal dere senere i dag?

  Sirihpt 

 • Super opptatt og spørsmålsrunde svar!  Hei. 
  Har ikke tid til å blogge slik som jeg lovet jeg skulle begynne med. Jeg blir å blogge av og til skal prøve å få ett innlegg, men noen ganger blir det litt vanskelig.
  Holder på for fullt med å flytte ut fra det gamle rommet mitt og så snart som ny rommet mitt blir ferdig, flytter jeg inn dit. Gleder meg sykt mye! Skal lage romvideo når jeg har fått alt på stell.
   Også har jeg filmet spørsmålsrunden min i dag, så den kommer nå snart. Tror ikke den blir lastet opp i dag, men kanskje i morgen! 
  Hva har du gjort i dag?

  ♥Sirihpt
   

 • Kino!  Heihei! 
  Har ikke blogget på kjempe lenge nå.
  Skal prøve å få til å blogge hver dag fra nå av. Har bare hatt en liten pause, siden skolen er begynt for fullt igjen.
  Skal også prøve å få svart på spørsmålsrunden i løpet av uken. Er ikke sikkert jeg får tid til det, men skal prøve og den gode nyheten er at den kommer faktisk på video uansett hvor kleint det kommer til å bli.
  Siden nyttårsaften har jeg vært i byen sammens med venner, begynt på skolen og fått ett tonn med lekser. Så har bare en ting å si, jeg E....hater skolen. Greit vi får en tonn med lekse, men man skal liksom forstå det den..  Uansett, I dag har jeg vært i byen sammens med Nathalie og Maria. Så kom Heidi, Ingvil og Renate senere så var vi litt rundt omkring mens vi ventet på at kinoen skulle begynne. Vi var og så The impossible. Veldig bra film, men trist! Anbefaler alle og se den! 
  Men nå skal jeg legge meg slik at jeg er litt opplagt til skoledagen i morgen! Tror jeg faktisk blir ferdig med 1D puten min! :D  Hva har du gjort så langt i det nye året?
  Tips til hva jeg kan blogge om?


  ♥Sirihpt 


   

 • Hade 2012!  Hei. 
  Nå er det akkurat 1 minutt igjen av 2012!
  Slapp av, jeg er ute og ser på nydelige raketter. Sitter ikke inne og blogger! Jeg elsker at blogg.no har fått sånn at man kan stille inn akkurat tidspunkt når man vil poste innlegget.
  Så jeg skrev egentlig dette klokken 20.17, men det blir postet nå.
  Hehehe, skulle jeg egentlig ikke dele med dere, men jeg er så snill!
  Jaja, jeg vill ønske alle sammen, siden de fleste av dere blir å lese dette i 2013! GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!


  Dette ble mitt siste innlegg i 2012. Jeg har hatt ett fantastisk år, fått mange nye venner og har mange, mange, MANGE gode minner fra dette året! 
  Hade 2012, La 2013 bli like bra! 

  Hvordan håper du 2013 blir?    ♥ Sirihpt

   

 • Middagsgjester!  Hello.
  Har egentlig ikke tid til å blogge, men jeg gjør det nå uansett. Har sagt jeg skulle bare ned for å fixe meg til vi skal spise og få gjester på besøk.
  Men så er jeg så rask og ordne meg. (later vi som) Så jeg fikk tid til å blogge litt.
  Skal filme og ta masse bilder i kveld! Det lover jeg. 
  Planene for kvelden min er jeg skal først spise kalkun sammens med familien så blir det sikkert no kaffedrikking etterpå. Så skal jeg stikke ut sammens med jentene!  
   

     Hva skal du i kveld? 

   ♥Sirihpt   

 • Beøsk av Lovise!  Heihei! 
  Har nettopp hatt beøsk av Lovise! Kjempe koselig til å finne på noe sammens med henne igjen.
  Vi har egentlig bare slappet av og snakket om masse forskjellige ting. Som vill si at hun har for det meste bare hørt på mine problember. Så det må jo ha vært morsomt for henne.
  Haha, neida. Vi har faktisk laget en videoblogg! Nå tror dere sikkert jeg tuller, men neida. Det kommer faktisk en video før 2013! Jeg er super stolt. Aner dere hvor kleint det egentlig var! ?
  Jeg klarte ikke å si hei uten å le eller å se helt dom ut. Jaja, alle sine videoblogger er utrolig dårlige i starten. Så hvorfor kan ikke min også bli det?
  Poster den så fort den er blitt lastet opp på youtube!  Hva tror du videobloggen blir å handle om? 
  Hva har du gjort i dag?  

  ♥Sirihpt
   

 • 2 dager igjen!  Heihei. 
  Sorry, blogget i går!
  Men jeg sov rett og slett hele dagen! Hehe, flink. Mens andre koser seg de siste dagene i 2012, ligger jeg og sover. Men slapp av jeg koser meg om netterne. Jeg elsker å være oppe om natten og sove om dagene! Utrolig chill. Alt er liksom så stille og det eneste er ditt eget bråk. Har nettopp sett filmen William and Kate. Utrolig søt og romatisk film! Annbefales og se hvis dere elsker litt romatikk og drama! Elsker at filmene er litt dramatisk! Etter jeg har postet dette innlegget skal jeg se Hannah montana the movie. Fordi for noen dager siden når jeg skulle legge meg fikk jeg plutselig så utrolig lyst til å se den filmen igjen. Så jeg bestemte meg får å se den nå. I morgen har jeg egentlig ingen planer, må kanskje begynne å planlegge hva jeg skal ha på meg på nyttårsaften og hvor jeg skal være! :)
  Jaja, skal ikke sitte å skrive ett langt innlegg ingen vill lese! Vi blogges 


  Et bilde av meg fra i sommer, I think? 
   


  Filmtips? 
  Hva skal du gjøre på nyttårsaften? 

  ♥Sirihpt
   

 • Ønskeliste!  Hei. 
  Jeg vet det har nettopp vært jul, men dette var det jeg ikke fikk i julegave som jeg enda ønsker meg!


  Hva ønsker du deg? 


   Sirihpt

   

 • Farmor og farfar next  Heihei. 
  2. Juledag!
  I går fikk jeg ikke blogget mer fordi jeg fikk besøk av verdens beste Heidi  
  Først viste jeg hun alle julegavene mine også måtte jeg jo vise henne Jack og Finn!  
  Først sa hun at hun ikke likte de liksom ville ikke se på videoene helt til at hvis vi ikke får Harry og Zayn er det de vi skal prøve oss på! Hahaha, søte du  
  etterhvert dro vi til henne og hadde sikkelig filmkveld  ♥ Vi så Valentines day, What to expect when you're expecting og Bring it on. Så koselig var det  
  Som dere sikkert skjønner kom jeg hjem ganske sent og orsket ikke å begynne å blogge, så jeg skal sikkert ta litt mere julebilder i dag så da legger jeg bare inn bildene fra i går i samme innlegg!
  Jeg er enda usikker om jeg skal lage en videoblogg om hva jeg fikk i julegave eller om jeg skal poste bilder, men nå skal jeg finne noe å ha på meg! Blogges  
  Hva skal du gjøre i dag? 
  Skal jeg lage video eller ta bilder av julegavene?     ♥ Sirihpt
   

 • Gammel Videoblogg!

  For 2-3 års siden. Kanskje mer hadde jeg og Maria enn blogg sammen! 
  Dette var en av de videobloggene vi lagde sammen! Haha, gode minner! 
  Vi brydde oss ikke i dete hele tatt hva som ble lagt ut. Er utrolig glad for noen av videoene vi lagde sammen finnes ikke lenger på nettet!
   

   

  Har du hatt gamle blogger sammens med venninnene dine? 
   

   ♥Sirihpt

 • Julaften!  Hei :) 
  Har ikke fått blogget i dag siden det er så mye å gjøre!
  Men siden jeg har tid akkurat nå tenkte jeg skulle fortelle dere litt om dagen min! Først i gårkveld sovnet jeg av i 11 tiden fordi jeg hadde dagen før hadde jeg ett misslykt forsøk i å prøve å døgne. Haha!
  Så måtte jeg tilig opp for jeg skulløe passe søskene mine. Så i gårkveld var jeg så sliten at jeg hadde tydeligvis bare sovnet av. Så jeg våknet i dag klokken 6, men så la jeg meg igjen og våknet ikke før klokken halv 12, så jeg fikk ikke sett hele tre nøtter til askepott.. -.- Noe som jeg ser vært år!  
  Etter jeg hadde sett ferdig tre nøtter til askepott fikk vi besøk av bestemoren min og kjæresten hennes. De var her en snartur med noen julegaver og drakk litt kaffe, koselig <3 
  Så begynte jeg og krøllehåret mitt og fikse meg.
  Etter jeg var ferdig med det så spiste vi Kalkun også kom julenissen :D Noe som gjorde meg veldig glad. Av all småsøskene mine var det jeg som var verst med å ville åpne julegavene. Hahaha <3 
  Skal poste ett innlegg senere om hva jeg fikk osv.
  Fikk ikke så mye gaver, enn del. Men mest penger siden jeg skal til Polen og på 1D konsert neste år! Noe jeg gleder meg sinnsykt mye til <3
  Men jeg skal blogge senere! snakkes, god jul <3


   

  Fikk du noe fint i julegave? 
  feiret du jul hjemme?  

   Sirihpt

   

 • Lillejulaften!  God kveld i stuen! 
  Hahaha, neida eller det er jo kveld. Uansett har vært flink å blogget mye i dag, men har ikke blogget om Lillejulaften som er faktisk i dag!  
  Litt rart å tenke på at julaften er i morgen! Akkurat nå sitter jeg og strirrer på alle gavene jeg har fått fra vennene mine! Har sinnsykt lyst til å åpne alle sammen opp!
  Er så glad fordi jeg har blogget så lenge som jeg har gjort. I dag gikk jeg tilbake til innleggene jeg postet i jula i fjor og fant et bilde av megselv som er akkurat ett år siden i dag. 

  Jaja, Vet jeg ser ut som ei heks! 


  Hva har du gjort i dag? 

   ♥ Sirihpt
   

 • 3 Favorittlåter!  Hei.
  Tenkte jeg skulle dele mine 3 favorittlåter.
  Hører på de hele tiden, syns de er så nydelig alle sammen!

  1.  Kiss you - One direction

   

  2. Little things - One direction

   

  3. I knew you were trouble - Taylor Swift

   

  Dine 3 favorittlåter?

   

  ♥Sirihpt
 • Videoblogg!  Heii.
  Har tenkt på en ting. Til neste år tenkte jeg skulle begynne å lage litt mer videoblogger! Hvis dere vill ha det?
  Tror ikke det blir så mye "snakke" videoer i starten fordi det syns jeg er bare kleint, men kanskje litt videoer av ting jeg gjør.
  Istede for å poste masse bilder når jeg er å reiser kan jeg redigere en film av det! :)


  Vill dere at jeg skal begynne å videoblogge oftere?


  Sirihpt

 • Jack & Finn!  Heii! 
  Har endelig fått postet innlegget om hva jeg har gjort i hele år! Sykt mye jobb når man ikke har no kontroll på bildene sine.
  Hehe, I går sendte noen meg en video av disse!
   
  De er britiske! Så dere ville elske aksangen deres! 
  Them.  Sjekk ut flere videoer av de!!! 


  Følger du Youtube brukern JacksGap?
  Har du hørt om de før? 
   

  ♥Sirihpt

 • ÅRET 2012 DEL 2
  ♥Juli 

   


  Hyttetur med Martine, Monika, Astrid og Jenny      

  Jentekveld på Stranden      


  Piteå, Lykcele og Østersund med familien     


  ♥ August 

   
  Koset meg på stranden de siste sommerdagene!   Koset meg mer på stranden   

  ♥ September 

   
  Feiret bursdagen min 
  Ute sammens med gode venninner er alltids morsomt 
    
  Feiret bursdagen til Monika   

  ♥ Oktober 

   
  Feiret bursdagen til Heidi       
  Var på jentetur i Bodø!  Sykt koselig, må gjøres igjen! 

  Ble kjent med Isak! Møtte han først på verket, men snakket ikke med han før 
  vi møttes på toget når jeg dro til Bodø sammens med venninnene mine og 
  Nå er han en av mine bestevenner!      Laget video for å vinne møte med One direction i NY! Vant ikke,
  men for en opplevelse og lage den videoen! Takk for alle som bidratt! 

   

  ♥ November 

   


  Rusfrien    
  ♥ Desember 

  Kommer SENERE! :) 

   

  Sirihpt 

 • Året 2012 DEL 1  Året 2012 Har gått utrolig fort! Litt skremmende fort, hvis årene skal fortsette slik er det ikke lenge til jeg er 50! 
  Hehehe, tenkte jeg skulle lage ett innlegg om hva jeg egentlig har gjort i år alt det positive og det negative som har skjedd.
  Okei, skal prøve å bare poste det positive da.  

   

  Januar 


  Ha verdens beste (seng) å ligg i 

  Egenltig var det sofaen min som jeg hadde snudd som en dobbeltseng   Var på hyttetur sammens med Heidimor   


  Var sammens med gode venninner etter juleferien   

  ♥ Februar 


  Ble directioner! Noe som har endret lifet mitt!   

  Feiret Bursdag til Harry Styles sammens med Mathilde, Sofie og Jenny! Hadde dessverre ingen bilder av det.. :/    


  Ble forelsket i han her nydelig skapningen, som jeg faktisk er like forelsket i den dag i dag 

   
  Satt sammens med Jenny og så på en sikkelig treg livestream bare for å få med meg
  "The Brit Awards" fordi guttene var nommiert og de vant faktisk! Stolt øyeblikk  

   

  ♥ Mars   Var på rusfri sammens med masse forskjellige folk ♥ 


  Var på bursdag hos Eirin 
   
   

  ♥ April 
   

  Var i bursdag hos Mathilde 


  Tegna guttan heile tida! Første tegninga 
    Stolt   

  Typiskhårsveis! Krøller     

   

  ♥ Mai 

  Tivoli i lamme de beste    Også de 2 siste bildene, Klassiker Heidi! Hahahha   

  var ute og spist i lamme de beste etter vi var på tivoli   


  Var i konfirmasjon til Stine   

   

  Var i bursdag til Tina   

   


  Feira 17.Mai i lamme de beste   
  Var på flytbryggen! Endelig kom solen!     

  Konfirmert meg!    

  FIkk masse penger! Første gang jeg har følt meg "rik"   

  Gråt over en kake for første gang, Nydelig   


  ♥ Juni 

  Dro til Steinskjer på arbeidsuke sammens med Ingvil, Lise og Jenny  ♥  
  Må være den beste uka jeg har opplevd i hele mitt liv, sykt chill  ♥  
  Bodde i vår egen leilighet/hus. Kunne gjøre hva vi ville mens vi hadde fri  ♥ 

  Reiste sammens med beste Martine siden hun skulle til Trondheim  ♥  ♥    Togturen, sykt koselig  ♥  ♥ 


  Her var rommet jeg og Jenny delte på og det var
  egentlig her vi "bodde"♥  
  Etter første dagen! Hahahahaha 
   
  Farget håret mitt    
  Den koselige natt turen vi tok til elven        

  Byturene våre         Var der egentlig for å jobbe med hester, men brukte nesten all tiden min sammens med kattene    
  Nydelige!    Savner sovekompisen min! :(   


  Noen av de få hestebildene jeg har! Hehehe   

   

   

  Hemnesdagan    Sinnsykt koselig og veldig heldig med været! Sooool :D       Fikk sommerferie!     


  Ble fulgt av verdens beste Liam på twitter    ( Medlem av One direction   ) 


  Sirihpt 

   

 • Justin Bieber VS One direction  Heiii

  Jeg fant ingenting å blogge om siden jeg har bare slappet av i dag!
  Så for å bare få ett blogg innlegg på bloggen tenkte jeg skulle spørre dere om hvem er best av Justin Bieber og One direction, jeg er både "belieber og directioner", men hvis jeg måtte velge hadde det blitt One direction! Mange syns sikkert jeg ikke en "orntlig belieber", men de bryr jeg meg ikke om. Fordi jeg syns man er en "belieber" eller enn "directioner" så lenge du støtter gutta for musikken deres og jeg støtter begge, men hvis jeg skulle velge hadde det blitt One direction! Så dere kan svare hva dere vill, dere blir ikke hatet! Er 100% at alle som "støtter" begge liker den ene litt bedre enn den andre! :)

  Justinbieber-photoshoot2_50af7d2b9606ee5b15a711bf_large

  VS

  425637_455809974479187_1112992463_n_large


  Hvem velger du?

  ♥Sirihpt
 • 21.12.12  Heei <3
  Hahah, verden gikk ikke under i dag! Farsken og jeg som har gjort klart alt og ikke handlet inn noen julegaver! -.-
  Neida, tulla bare. Den skulle vell gå under 11.11 som jeg har fortstått. Aner ikke om det var norsk tid eller ikke, men iallefall da lå jeg og sov.
  I dag har jeg egentlig bare slappet av ryddet litt til jul og pyntet pepperkaker i lamme søskene mine! Utrolig koselig. ^^
  Kan ikke skjønne at det bare er 3 dager igjen til jul, egentlig 2 siden man ser det er bare 5 minutter igjen av dagen!
  Lurer på hva jeg får i julegave av mamma og dem! :D
  Men nå skal jeg se om jeg finner en film eller om det er kommet en ny episode av the vampire diares! :)
  Hahaha, er så utrolig søt!   

  Trodde dere jorden skulle gå under i dag? 

   Sirihpt   

 • Juleferie + gangnamstyle video!  Heihei! 
  Sorry, har vært en sløv blogger i det siste...
  Skal prøve å begynne å blogge igjen hver dag, men kan ikke love noe siden det er jul og det er mye og gjøre. Skal iallefall prøve!
  I går var vi så heldig og fikk juleferie! Lærerne på skolen min har vært sykt kreative og laget et video til Gangnam Style! Ble sykt overrasket fordi de bruker egentlig å bare synge en kjedelig sang, men så avslutter de med noe sånt! Hahahaha.
     Ellers i dag har jeg vært i byen og møtt verdens beste Nora igjen <3 
  Over ett år siden hun flyttet og har ikke sett henne siden! Sykt godt og få se henne igjen ;€ Var også i byen sammens med Mathilde, Isak og Ingvil.
  Er stolt av og si jeg er endelig ferdig me julegavene! Men må prøve å fikse en bursdagsgave til mamma siden hun blir 35 år på Lørdag! :)

  Syns om videoen? 


  ♥Sirihpt

   

 • Juleball = syk og sliten  Heihei! 
  Merket at jeg har glemt bort bloggen en ganske god stund nå.
  Har vært så sykt sliten om dagene, så har ikke fått blogget og har egentlig ikke hatt noe å blogge om. Har bare vært noen småturer i byen for å finne på noe sammens med venner og vært på litt julegave shopping. Også har jeg jo hatt munteligtentamen denne uka som jeg faktisk fikk 5 på. Utrolig fornøyd fordi jeg hadde forberedt meg på en 2er, men uansett klassen min har også arrangert  juleballet. Det er vanlig at 10. klassingene på skolen min gjør det og i år var det vår tur. Vi hadde et ball for barneskolen og ett ball for ungdomskolen og opptil 18 år. Det var faktisk i går så i dag har jeg slått meg ned i sengen fordi jeg vill egentlig bare sove fordi om jeg ikke får låv til det.... 
  Har tatt noen bilder fra ballet, for se når jeg gidder å legge de inn på pcen. Nå skal jeg se om jeg finner noe jeg kan ønske meg i julegave!    Noe som har fått meg til å le i det siste. 
  Tror man må være directioner for å syns det er morsomt, men jaja! Se videoen! :)
   


  Morsomt! Hahahha, har dårlig humor! ;) 


  Sirihpt 

 • Klassebilde!  Hei. Endelig helg! Trenger det sikkelig kjenner jeg. 
  I helgen har jeg ikke mer planer enn at i morgen skal jeg i bursdag hos Birgitte også skal jeg chille resten av helgen.
  Har ikke vært så utrolig flink å blogget denne uka, men det er fordi jeg har hatt tentamen også har jeg vært ganske opptatt med å gjort andre ting etter skolen.
  I dag på skolen hadde vi Film kurs med Jim S. Hansen! Utrolig kul fyr! Lik siden hans >Her<  Også har jeg tatt klassebilde! 
  Siden lærern min har fått brukernavnet mitt og passordet mitt får jeg ikke vist dere bildet mitt før på mandag!  


  Mine søte småe venner! ^^ 

  Har dere tatt klassebilde?
  Ble dere fornøyde?
  Har dere hatt filmkurs? 

  ♥Sirihpt

 • Piercing - Overleppen eller tungen?  Hei. 
  Har sykt lyst på piercing, men lurer på hvor jeg vill ta.
  Har veldig lyst på i  overleppen eller i tungen! Men er usikker hvor jeg skal ta. Må selvfølgelig manne meg opp siden jeg ikke tørr riktig enda.
  Men det skal nokk skje! Håper jeg! ^^


  Prøvde å ta et bilde der det ser sånn ca. ut hvis jeg hadde hatt i tungen eller i overleppen!

  HVOR SYNS DU JEG SKAL TA?
  Har du Piercing? 
  Tror du det er vondt og stikke?

  ♥Sirihpt 

   

 • Korgen!  Hei. 
  Har nettopp kommet hjem fra Korgen! Utrolig koselig. Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye enn at jeg våknet klokken ett halv to siden jeg ikke la meg før halv 5 i natt siden jeg var på kino. 
  Utrolig bra film! Alle som ikke har sett den enda. MÅ se den! Hahhaa^^ Men har faktisk vært litt flink i dag ryddet rommet, men ser like ille ut som det var i går akkurat no. Kan ikke hold det ryddig -.- 
   En annen ting jeg har vært utrolig flink med i dag. Å det er at jeg har tatt masse, masse bilder!  


   

  Hvordan har din dag vært? 

  ♥Sirihpt

   

 • KINO!!!  Hei. 
  Har ikke hatt tid til å blogge i dag har hatt tentamen hele dagen i engelsk også har jeg vært på mo etter skolen. Så jeg har vært ganske opptatt!
  Nå sitter jeg og Heidi og sminker oss siden vi skal på kino. Twilight Breaking dawn part 2. Har en blandet følelse, jeg har jo gledet meg et helt år på å få sett denne, men jeg vill jo ikke at det skal være over ennå!   Skal du se twilight? 
  Hva har du gjort i dag?

  ♥Sirihpt   

 • Good morning!  Hei 
  Lenge siden jeg har fått til å blogge før jeg skal på skolen, var sikkert fordi jeg la meg bra tilig i går. Var ganske tørtt og slitn.
  Skjedde så lite, men fordi så mye.
  Nå skal jeg snart til Korgen å ha mat og restautrant fag. Lurer på hva vi skal lage i dag? Hmm.  
  Forige gang lagde vi fiskegrateng og smuldrepai, håper vi lager noe litt bedre i dag ^^
  Skal prøve å få tatt litt bilder i dag sånn at jeg kan dele de med dere! ^^  Vi blogges senere! ;€

  Har du noen spesielleplaner i dag? 

  ♥Sirihpt
   

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits