Sirihpt -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Twilight - Ny trailer!

Elsker Twilight! Og gleder meg sykt mye til filmen som har premiere den 18. November. Heldigvis går tiden fort! :) Å nå siden jeg har sett denne traileren gleder jeg meg jo bare enda mer. Jeg har jo lest boken, men tror filmen blir mye bedre!


Hva syns du om traileren?
Skal du se filmen på kino?

Klem Sirihpt^^

 • Få meg på for faen!  Hei.
  Gleder meg sinnsykt til jeg skal på kino for å se filmen "få meg på for faen" Den har premiere Fredag den 19. August. Er ikke sikker på om jeg skal på premieren eller om jeg skal dra på Lørdagen ;) Det får man se på! Uansett gleder meg sykt mye! Skal i lamme noen venninner av meg ^^


  Foto: Google.com

  Litt om filmen:
  Her bor 15 år gamle Alma. Alma er søt, har mange venner og masse humor, men det er en ting som mangler; hun har ikke Artur - skolens kjekkas.

  Hverdagen hennes består stort sett av å gå på ungdomsskolen, vente på at hun skal bli voksen slik at hun kan flytte til et annet sted - og kåte dagdrømmer. Slik prøver Alma så godt hun kan å overleve de vanskelige tenårene.
  På en skolefest prøver endelig Artur seg på Alma, men når Alma forteller venninnene sine om hva som har skjedd, så fornekter han alt.
  Plutselig blir Alma utstøtt av alle som en løgner, latterliggjort og mobbet. Hverdagen som tidligere var kjedelig blir nå i tillegg direkte plagsom, nærmest uutholdelig. Hun må finne ut om løsningen er å stikke fra Skoddeheimen og alle problemene, eller skal hun prøve å vinne Artur og vennene tilbake. Og vil Artur egentlig ha henne?


  Skal du se den ?

  Klem Sirihpt^^

 • Film tips?  Ja overskriften sier vell alt.
  Har du noen filmer du kunne anbefale meg? Helst noe innenfor komedier :)


  Klem Sirihpt^^

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits