Sirihpt -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Om meg!Jeg er en 15 års gammel jente som har fått navnet Siri Helene, men blir kalt bare Siri for de meste.
Jeg elsker å være sammens med venner og finne på mye sprell. Hvis vennene mine skulle beskrive meg med 3 ord tror jeg det ville ha vært Pratsom, Dramaqueen og omtenksom.
Jeg er singel for øyeblikket og er 100% hetro.
Jeg bor sammens med min fantastiske familie på 6 stykk. Har fire brødre og ei søster også har jeg jo selvfølgelig en pappa og ei mamma jeg lever sammens med. 
Mange av dere tror sikkert jeg har regnet feil siden det står at jeg bor sammens med seks stykk, men har fem  søsken, da skulle vi jo egentlig vært syv.  
Men for noen år siden var jeg og familien min så utrolig uheldig og mistet en liten. Så jeg mistet en fantastisk lillebror og mamma og pappa mistet en fantastisk sønn.
Jeg er takknemelig for alle de minnene jeg fikk sammens med han. Han var helt skjønn, nydeligste guttebaby på hele jordkloden, kommer han alltid til å være.
Så jeg er jo egentlig bare en normal jente, med en trist bakgrund som prøver å gjemme det i mange smil. 
Etter at vi mistet han, syns jeg vi har blitt sterkere som familie som jeg er utrolig glad for. Er sykt gla for at vi "overlevde" det sammens, høres utrolig stygt sagt, men er glad for at jeg ikke bor en uke til mamma og en uke til pappa. Er deilig å ha alle samlet under ett tak. Men bort fra det triste. Justin Bieber sin musikk ha vært i stor hjelp for meg siden da. Sangene hannes var så gode å høre på. Glemte liksom bort alt, ikke ta det frekt, men det var godt og bare glemme seg bort og ikke tenke så mye. Nå er det på en måte det britiske/irske boybandet som hjelper meg når jeg har det tungt. Hvis jeg bare ser en video av dem, kjenner jeg hjerte mitt banker og leppene mine former seg til et smil. De før meg til å smile uansett hva. Å det må være en av de deiligste følelsene man kan ha.
Hvis dere lurer på mer, kan dere alltids spørre meg i kommentarfeltet så svarer jeg der! :) xx

Forskjellige plasser dere kan finne meg! 
Twitter: Sirihptm
Instagram: Sirihptm
Kik: sirihptm
formspring: sirihptm  

 ♥Sirihpt

 

 • i'm BACK!  Hei. 
  Fikk totalt sjokk når jeg så kor lenge det er siden sist jeg blogget. Det er jo faktisk over en månde siden! :o
  Det er jo helt sykt! Har vært veldig opptatt med thenod.blogg.no i det siste + jeg har fokusert mye på skolen.
  Men nå tror jeg skal begynne å blogge igjen. Har savnet å oppdatere dere om hva jeg har gjort osv. På thenod.blogg.no er det jo bare oppdateringer på livet til Zayn, Harry, Niall, Liam og Louis.  Håper dere vil følge med videre! Også er jeg enda like glad i kommentarer som jeg var før denne lange bloggpausen! :)

  Siri Helene ♥
   

 • Thenod.blogg.no  Hallo :)

  Nå tenkte jeg skulle dele den nye bloggen min med dere :) Den heter thenod.blogg.no
  Og det står før the norwegian one direction. Så hvis du liker one direction er det bare å følge med videre for mye nytt osv. Vi er tre jenter, det er meg, og to venninner av meg som heter Jenny og Monika. Jenny har en egen privat blogg, veit ikke om dere leser den, men den heter iallefall benandjennys.blogg.no
  Håper dere vil følge oss på den bloggen, vi skal prøve å oppdatere så ofte og mye vi kan :)
  Er det rart man bare elsker dem ?
  Skal du sjekke bloggen ?
  Er du fan av One direction ?

   

  - Siri Helene

 • 100 things i like  Tenkte jeg skulle begynne med noe og da ble det dette. Så for hver dag som går poster jeg ut et innlegg med en ting jeg har tatt bilde av jeg liker :)
  Så jeg begynner i dag. Her og nå.


  //privat
  1 - juletrekule

  Hva syns du?

   

  - Sirihpt

   

 • yo  yoyoyoyoyoyooyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoy ho eirin e verdens kuleste hade

 • Vil lese din blogg! :)  Hei.
  Hadde lyst til å lese noen blogger? Så hvis du vil jeg skal lese din, skriv nede i kommentarfeltet :) Så skal jeg stikke en tur innom og lese :D


  Foto: Privat
  Blomsterbukketen min :)


  Klem Sirihpt^^

 • 1000 kommentarer  Hei :)
  Nå sjekket jeg hvor mange kommentarer jeg har.
  Og jeg fant ut jeg har over 1000 kommentarer på bloggen <3 Og jeg har snart publisert 300 innlegg på bloggen (Y)
  Hehe, Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått <3 Sett stor pris på de <3<3  Foto: Privat
  Bilde er fra i fjor sommer ^^

  
  Hvor mange kommentarer har du ?

  Klem Sirihpt^^

 • Natta ^^  Nå skal jeg hoppe i dusjen også skal jeg gå og legge meg for å komme meg opp i morgen :)
  Har vekke klokken på halv 9, men veit jeg ikke kommer til å stå opp da : // Kanskje jeg overasker meg selv x )
  Hehe, i morgen skal jeg kanskje på stranden i lamme noen venninner av meg :) Hvis ikke Mamma og pappa skal male huset, da må jeg passe min søte lillesøster <3 Jaja, vi får se :) Nå i kveld har jeg bare hørt på musikk og trent litt x3 veit det hørtes litt dumt ut at jeg trener mitt på natten, men fikk bare veldig lyst så jaa. x333
  Men det var det jeg skulle si :) Der hører i fra meg i morgen :) God natt <3


  Foto: Privat
  Kattepusen min <3

  
  Hva har du gjort i kveld/natt?

   

  Klem Sirihpt^^

 • Noen som gleder seg til?`  Vampire diaries begynner igjen ? :)
  Det gjør iallefall jeg. Digger den serien. Husker når jeg fikk først høre om den så tenkte jeg så wannabe twilight, men når jeg så en episode i lamme en venninne var det jo faktisk bra! Så nå har jeg sett begge sesongene og kan se episodene om å om igjen :) Sykt bra serie. <3
  Sesong 3 begynner på tven i amerika den 8 september :) 2 dager før bursdagen min <3 en månde til :D Gleder meg sinnsykt til sesong 3 <3 Jeg aner ikke når det kommer til Norge, men er sikkert ikke så lenge til det helder.
  Gleder du deg?


  Klem Sirihpt^^

 • ikke sol..  Hei.
  Nå har jeg ryddet litt på rommet osv. Senere i dag skal jeg kanskje treffe en veldig god venninne av meg som jeg ikke har møtt på lenge! Tror det er 3 uker snart :/ Siden vi begge har vært på ferie. Det blir iallefall koselig å se henne igjen <3 Nå skal jeg slette håret mitt så vi snakkes ; )


  Foto: Privat

  

  Hva skal du gjøre i dag?

  Klem Sirihpt^^

 • Lese din blogg?  Hei.
  Nå vil jeg lese litt blogger, så hvis du vil jeg skal kanskje lese din blogg.
  Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet <3

  Klem Sirihpt^^

 • Ny låt! Chris Brown ft Justin Bieber - ladies love me  Hei.
  I går slapp den nye singlen til Chris Brown ft Justin Bieber ladies love me.
  Jeg syns den var bra :) Hva syns dere ?

     Hva syns du om den?  Klem Sirihpt^^

 • Hvor er sola?  Hei.
  I dag hadde jeg tenkt jeg skulle på stranden, men når jeg ser ut av vinduet ser jeg ikke noe sol :(
  Å hvis det er sol er den der i bare 30 sekunder så drar den bakom en sky igjen! -.- Jaja, da må man finne ut hva man skal gjøre i dag da. Jaja, nå har jeg ikke mere å blogge om ^^


  Hva skal du gjøre i dag?


  ps: dagens blogg kommer snart ;)
  Klem Sirihpt^^

 • Natta bloggen <3  Hei.
  Nå skal jeg snart sette meg i senga og lese alle nyheter. Ja dere leste rett jeg lese nyheter. Høres ikke helt riktig ut, men det er det! Hah, skal lese om det forferdelige som har skjedd i Oslo og på Utøya for jeg var nemmelig i Sverige når det skjedde så jeg har ikke lest alt. Og vi hadde jo ikke nrk  i sverige så vi kunne jo bare på se når det var på de svenske nyhetene. Å etter det skal jeg legge meg og få litt søvn for i morgen skal jeg møte Jenny og vi skal kanskje på stranden så det blir veldig koselig <3

  Foto: Privat
  meg og Jenny når vi hadde fotoshoot i Mai :) Koselig^^
  

  Klem Sirihpt^^

 • Telbake  Hei.
  Nå skal jeg prøve å blogg hver dag framover :) Kan ikke love noe, men skal prøve :)  senere i kveld eller i løpet av morgen dagen skal jeg skrive noen innlegg om hva jeg har gjort osv. :) Så titt innom bloggen min så dere får med dere det ;)


  Klem Sirihpt^^

 • Konk. :D  Hei.
  Nå har jeg meldt meg på en konkurranse på www.piiae.blogg.no der du kan vinne en valgfri ting fra denne nettsiden www.mirabling.se   men det skal være mellom 100 - 300 kr :)
  på denne linken kommer du rett inn på konkurranse innlegget : http://piiae.blogg.no/1310994345_konkuranse.html

  jeg har lyst å vinne dette :) syns det var råkult! :)

  Leopard Beige
  pris: 199 kr. :)


  Klem Sirihpt^^

 • Jeg lever!  Men det blir nok ikke blogging på en stund. Dere får vite hvorfor senere! :)


  Klem sirihpt^^

 • Hælga  Hei.
  I hælga ha eg ikke akkurat blogga så veldig mye.. så 10 days har ikke vært hver dag, men de vil komme  i kveld eller løpet av morgen dagen. Men akkurat nå tenkte jeg skulle skrive et innlegg om helgen min.

  Fredag: Jeg var sammens med bestevenninna mi som kom hjem. Vi var litt på stranden osv. Også var jeg hjemme og holdt på med litt forskjellige ting :)
  Lørdag: På lørdag så fikk vi besøk av Bestefaren min, tanten min og søskenbarnet mitt :) Da dem for bestemte jeg meg for å bli med dem en tur så jeg for til tanta mi og skulle ligge over til søndag. så vi kom fram dit i halv 10 tiden. Og senere utover natten hjelpte jeg henne og blekiket håret hennes. og mens vi gjorde det så vi litt film. Vi bleiket håret hennes 3 ganger. og når vi var ferdig med det i 3 tiden. Da var vi litt ute og hoppet på trampolien. Å gjett om vi var overtrøtt. Etter det skulle vi egentlig se en film til, men vi la oss i stede.
  Søndag: Ja søndagen begynte klokken 11.00 og da var det bare å få på seg klærne og fixe seg og komme seg ut i finværet. Vi gikk en liten tur også hoppet vi på trampolinen og såg en til film før vi vart angripet av vepser. Også kom kjersten til tanta mi og hentet oss for vi skulle til han en tur. Å da vi kom dit så skulle jeg da bleike håret hennes igjen for fjerde gang. Også spiste vi pizza så for vi på standen. Og der badet jeg for første gang i år. Så nå har jeg endelig badet i år. Og det var veldig morsomt :p Ja og etter vi var på stranden kjørte de meg hjem. åja, sånn var egentlig hele hælga mi. Veldig koselig. I kort versjon. ;)

  Foto: Privat
  Tok et køddebilde i speilet :pp  og desverre kan jeg ikke legge ut noen andre bilder. Så det blir bare dette denne gangen. -.-


  Hva har dere gjort i helga?

  Klem Sirihpt^^

  

  

 • Sommer & sol=  Null blogging ;)

  Klem Sirihpt^^

 • En ting jeg må si..  Hei.
  Jeg må bare si at det har vært litt sløv blogging i det siste. Å det kan bi litt sløvete videre..

  Klem Sirihpt^^

 • Day 3  Day 3  ~ plokk ut 5 gutter som du liker også lager du en liste over de.

  1: Chad Michael Murray
  2:  Ian Sommerhalder
  3: Chirag Rashmikant Patel
  4: Austin Nichols
  5: Stephen Colletti

 • Day 2  Day 2 ~ sminken i toalettmappen din.

  Hei!
  Jeg har tatt mange bilder av det jeg har i toalettmappen min, men når jeg skulle laste de opp på blogg.no ble det error. Så jeg må bruke et annet bilde og her er bare pitte litt av det jeg har. Å det må vel være bedre enn ingen ting? :)

  Her er det jeg bruker


  Foto: Privat

  Har vi noe likt?

  Klem Sirihpt^^

 • :'(  Hei!
  I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye annet enn å hatt besøk av to kjempe gode venner. :)
  Har ikke så veldig mye å blogge om i disse dager. For nå sitter jeg egentlig bare hjemme og venter til faren min får ferie. Å selvfølelig rideleir som jeg skal på snart :)
  Men nå skal jeg kanskje ut en tur sammens med disse to røverne mine ;) Hehe<3
  Ha en fin dag videre!


  Hva skal du videre i sommerferien?`

  Klem Sirihpt^^

 • Day 1  Hei.
  I dag begynner jeg med 10 days :)

  Dag 1 - Din favoritt serie

  Uff, det står mellom the vampire diaries og One tree hill  :s Jeg syns egentlig begge er like bra, men hvis det er som er litt bedre må jeg si at det er One tree hill! :)


  Foto: Google.com
  <3

  Ser du one tree hill?
  Hva syns du om serien?

  Klem Sirihpt^^

   

 • Sry!!!  Hei :)
  De siste dagene har jeg vært en utroli dårlig blogger! Å det er jeg veldig lei meg for, men jeg er ikke så veldig god til å finne på ting å blogge om noe så skal intressere dere. Så ja.. Men skal prøve å bli flinkere framover! I går lå jeg og noen venninner over til en venninne. Vi hadde jentekveld det kjempe koselig. Vi blinde sminket og etterpå sminket vi oss fjortis. Det var veldig koselig. Også snakket vi litt om vi må ha en til jentekveld i campingvognen i sommer. Det tror jeg kan bli sikkelig rå bra! Ja, ellers var vi litt ute og ha flipp plopp det er en sånn lek man skal ha munnen stapp full med vann så skal man ha haken inntil et bord så skal du prøve å si flipp flopp uten å miste vann. Men det hva egentlig alt vi  gjorde og akkurat nå sitter jeg å venter på en venninne som skulle hjem og gjøre noe.. Så vi blogges! :))

   


  Foto: privat

  Hva har du gjort i det siste?
  Hva kan jeg gjøre for å bli en bedre blogger?  Klem Sirihpt^^

 • dagens blogg  Hei!
  Nå tenkte jeg skulle kjøre en runde med dagens blogg. Så meld dere på!
  Jeg bruker random.org til å trekke en vinner ;)

  Klem Sirihpt^^

 • Endelig!  Hei!
  Når det ble sommerferie kom endelig fin været tilbake :D
  I dag er det jo St. hans så jeg har gjort klart 7 blomster under puta, så får vi se hvem jeg kommer til å drømme om ;)
  Akkurat nå sitter jeg og ser one tree hill. Digger den serien nå :) Så vi blogges når jeg har noe å blogge om :)


  Har du 7 blomster under puta de i kveld? :)

  Klem Sirihpt^^

 • Siste dag!/ m bilder

  Hei!
  Nå har jeg kommet hjem fra siste skoledag. Den begynte med litt kaker også holdte læren vår en liten tale ;) Ja også fikk vi da karakterkortene. Å etter det ble det litt underholdning også fikk vi dra hjem, men jeg, Ingvil og Jenny klarte selvfølgelig å glippe bussen så farfaren min måtte komme og hente oss ;) Jaja! I dag har jeg litt bilder å dele med dere ;) Så her får dere kose dere med de! :)

   
  Jenny & meg!<3  Meg på brygga ;)


  GOD SOMMER!:D
  
  

  

  Har dere fått sommerferie?
  hva syns du om bildene?

  Klem Sirihpt^^

 • Sry  Hei!
  Må bare si jeg er veldig lei meg for lite blogging i dag, men jeg har rett og slett vært helt opptatt jeg har feiret bursdag til 2 av brødrene mine også har jeg vært i lamme en veldig god venninne av meg også har jeg vært litt på butikken åja.. ;) I morgen er det siste skoledag, siste dag som åttende klassing. Tenk at skoleåret har gått så fort! Kan huske tilbake til første skoledag som om det var i går. Jaja, nå trenger jeg virkelig en stor pause så jeg kan bli opplagt til niende.
  Men nå skal jeg stelle meg og kanskje komme meg i seng. Eller kanskje jeg må vente til klokken er tolv og ringe noen og si gratulerer med dagen? vi får se, vi får se :D Blogges senere!  Foto: Privat

  Syns du dette skoleåret har gått fort?

  Klem Sirihpt^^

  

 • Hot or not?  One tree hill

  Hot or not?

   


  Foto: Google.com

  HOT OR NOT?

   

  Jeg syns det er HOT <3 er helt hekta! Hva syns du ?

  Klem Sirihpt^^

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits