Krangling! (Sirihpt)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Krangling!Hei.
tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om krangling.
Alle har kranglet med noen. Feks. En venn, en klassekammerat, lærern sin eller foreldrene sine. Jeg er også helt sikker på at alle vet hvor jævelig det er. 
Jeg klarer ikke å krangle med noen, syns det er så forferdelig, hvis noen blir sur på meg kjenner jeg en sånn ekkel følelse som inntar kroppen min. Jeg blir rett og slett ikke megselv. 
Det verste med å krangle er hvis mang krangler med noen man er utrolig glad i fordi jeg er så redd for å miste den personen. For en krangel er faktisk nokk til å miste alt. Når jeg har kranglet eller vet at noen er sur eller irritert på meg. Blir eg blir stille og bare sitter og tenker for meg selv. Hva er det som egentlig som feiler meg? Jeg tar bestandig skylden for at jeg begynte å krangle med personen. Å prøver å sier unnskyld med en gang. 
Krangling er noe med det verste som finnes!  Jeg kan like å "små" krangle med de aller bestevennene mine, men når det blir serriøst, kjenner jeg at den der følelsen kommer og det gjør rett og slett ondt. 
Jeg hater at noen er sure fordi jeg har sagt/gjort noe galt. Hvis jeg krangler med noen. Spessielt over nettet siter jeg bakom dataskjermen og gråter for jeg får så vondt i meg, men da jeg krangler face to face skal jeg være den "tøffe" som ikke viser følelser eller noe. Egentlig er jeg jo den svake som gråter og sutrer for alt. 
Hvis jeg krangler med noen går det utover humøret mitt og jeg må bare fake et smil og late som ingenting fordi jeg føler meg utrolig dum hvis jeg skal være den som sutrer og sånn i vennegruppen. Liker å være den som er hyper og er bestandig glad, men egentlig er jeg den triste jenta som tar seg nært av alt og bryr seg om alle. 


Kk_large
Gg_large
Aa_large
Tumblr_mdfyod8hhs1rzwxgto1_500_large
Y_large

Hvordan tar du det når du og en person krangler? 


 

♥Sirihpt
 • 6 kommentarer


  Lovise13.11.2012 kl.21:32

  Det er ikke gøy og krangle eller være LONER!!! <3
  Ingvil13.11.2012 kl.21:33

  utruli gla i deg siri , e her uansett <3
  Hanne Marie13.11.2012 kl.23:22

  Skjønner hva du mener! <3
  Linn13.11.2012 kl.23:29

  jeg krangler bare med lillebroren min for det meste, men jeg vet hvor forferdelig det er å krangle med noen. Jeg er ikke akkuratt verdens mest populære person, heller det motsatte så det ender som oftes med at jeg taper og at folk begynner å baksnakke meg pga krangelen -_-
  hedda13.11.2012 kl.23:30

  U just described my life there hun <3
  Siri13.11.2012 kl.23:38

  Linn: Uff så kjipt.. Jeg har ett problem at jeg klikker på folk veldig fort så folk bruker å bli sure på meg pga. det, men vi bruker bestandig å finne ut av det, iallefall de fleste gangene.

  Skriv en ny kommentar

  hits