Om meg! (Sirihpt)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Om meg!Jeg er en 15 års gammel jente som har fått navnet Siri Helene, men blir kalt bare Siri for de meste.
Jeg elsker å være sammens med venner og finne på mye sprell. Hvis vennene mine skulle beskrive meg med 3 ord tror jeg det ville ha vært Pratsom, Dramaqueen og omtenksom.
Jeg er singel for øyeblikket og er 100% hetro.
Jeg bor sammens med min fantastiske familie på 6 stykk. Har fire brødre og ei søster også har jeg jo selvfølgelig en pappa og ei mamma jeg lever sammens med. 
Mange av dere tror sikkert jeg har regnet feil siden det står at jeg bor sammens med seks stykk, men har fem  søsken, da skulle vi jo egentlig vært syv.  
Men for noen år siden var jeg og familien min så utrolig uheldig og mistet en liten. Så jeg mistet en fantastisk lillebror og mamma og pappa mistet en fantastisk sønn.
Jeg er takknemelig for alle de minnene jeg fikk sammens med han. Han var helt skjønn, nydeligste guttebaby på hele jordkloden, kommer han alltid til å være.
Så jeg er jo egentlig bare en normal jente, med en trist bakgrund som prøver å gjemme det i mange smil. 
Etter at vi mistet han, syns jeg vi har blitt sterkere som familie som jeg er utrolig glad for. Er sykt gla for at vi "overlevde" det sammens, høres utrolig stygt sagt, men er glad for at jeg ikke bor en uke til mamma og en uke til pappa. Er deilig å ha alle samlet under ett tak. Men bort fra det triste. Justin Bieber sin musikk ha vært i stor hjelp for meg siden da. Sangene hannes var så gode å høre på. Glemte liksom bort alt, ikke ta det frekt, men det var godt og bare glemme seg bort og ikke tenke så mye. Nå er det på en måte det britiske/irske boybandet som hjelper meg når jeg har det tungt. Hvis jeg bare ser en video av dem, kjenner jeg hjerte mitt banker og leppene mine former seg til et smil. De før meg til å smile uansett hva. Å det må være en av de deiligste følelsene man kan ha.
Hvis dere lurer på mer, kan dere alltids spørre meg i kommentarfeltet så svarer jeg der! :) xx

Forskjellige plasser dere kan finne meg! 
Twitter: Sirihptm
Instagram: Sirihptm
Kik: sirihptm
formspring: sirihptm  

 ♥Sirihpt

 

 • 2 kommentarer


  Siri29.10.2012 kl.22:05

  Eg e så fin <3
  Elise13.11.2012 kl.23:52

  Ja, du er pen! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits